FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

VIDEO + FOTO Ședință imediat după FCSB - UTA: „Sunt dezamăgit, supărat!”

FCSB a învins-o pe UTA, scor 2-1, și a urcat pe locul 7 în SuperLigă., Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, și-a băgat elevii în ședință. +21   FOTO
FCSB a învins-o pe UTA, scor 2-1, și a urcat pe locul 7 în SuperLigă., Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, și-a băgat elevii în ședință.

Articol de , - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 23:14 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 23:49

FCSB a învins-o pe UTA, scor 2-1, și a urcat pe locul 7 în SuperLigă., Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, și-a băgat elevii în ședință. 

Ilie Poenaru a apărut extrem de supărat la interviul de după meci. Le-a transmis elevilor lui că are așteptări mult mai mari.

Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei
FCSB - UTA 2-1
Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei

Ilie Poenaru, după FCSB - UTA 2-1

„Mi-aș fi dorit ca echipa mea să arate cum a arătat cu CFR. Azi nu a fost așa, e adevărat că am înscris un gol, dar nu e suficient. Am avut o ședința mult mai lungă, le-am spus ceea ce îmi doresc de la ei. 

Avem jucători cu experiență în vestiar care trebuie să arate ceva. Keșeru a intrat bine, avea nevoia de acest gol. Dar am așteptări mai mari de la toți, nu doar de la el! Din păcate, sunt dezamăgit, sunt supărat. 

Puteam mult mai mult. Degeaba îți construiești ocazii, daca nu iei deciziile corecte. Important este să ne refacem cât mai repede pentru Cupă. Nu e vorba de revanșă, dar e un obiectiv important. Trebuie să venim cu o altă atitudine, cu o altă dorință și să câștigăm orice ar fi”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport. 

Clasamentul actualizat din SuperLigă

Citește și alte știri din SuperLigă:

Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
John.Wick
John.Wick  •  17 Octombrie 2022, 23:36
Postat de cluj_cluj pe 17 Octombrie 2022, 09:01

De ce sa ma oftic? Eu nu sunt un prostalau ca tine care nu are viata in afara de gigi se pe. Era pur si simplu o observatie despre ceva evident.

ești un prostalău ca tine, ești toată ziua pe-aici și postezi după template-uri pentru o zamă chioară. aia-i viața ta "diferită de gigi". și jantele :))))

alexiosas
alexiosas  •  17 Octombrie 2022, 12:27
Postat de cpt.ahab pe 17 Octombrie 2022, 10:39

Cât teatru! Și cât de ieftin! UTA a fost o echipă onorabilă, cândva. Acum e doar o echipă botoșăneană.

probabil investitorul din umbra al UTA e sim Berceni,ca fariseul are "colonii" prin mamaliga1

alexiosas
alexiosas  •  17 Octombrie 2022, 12:22
Postat de toni_ciuruc pe 17 Octombrie 2022, 10:07

Nu stiu ce sa zic, Poenaru nu pare antrenor rau, stie sa-i puna in teren, dar in Mamaliga 1, numai antrenor sa nu fii, cate iti fluiera pe la urechi. Ca o parere de anonim, nu cred ca toate meciurile se joaca pe bune, asa ca daca as fi antrenor cu potential, as pleca si-n Bulgaria, numai sa scap de Romania.

respect....e absolut evident ca nu toate meciurile se joaca pe bune,sunt bisericute si minicooperative care nu vor disparea niciodata,am ajuns sa cred,din fotbalul romanesc....iar gazetarii astia baga gunoiul sub pres pentru unii si protejeaza interesele unor cluburi atacand in acelasi timp rivalele...las fierbinti scris,nu televizat

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close