FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FARUL 1-1

Ilie Poenaru, foc și pară: „Deranjăm, cumva? Nu vă mai implicați!” » Discurs extrem de dur al antrenorului de la Gaz Metan

Ilie Poenaru / Captură Digi Sport
Ilie Poenaru / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 20:24 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 23:01

Ilie Poenaru (45 de ani), tehnicianul lui Gaz Metan Mediaș, a avut un discurs furibund la finalul partidei cu Farul, încheiată 1-1. Tehnicianul a reclamat arbitrajul lui Iulian Călin, cel care a acordat eronat un penalty pentru marinari în prelungirile partidei.

  • N-a fost singura decizie eronată a lui Iulian Călin. Gaz Metan a înscris dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Mai mult, conform spuselor lui Ion Crăciunescu, se pare că Farul ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de un penalty în minutul 70, la un duel în interiorul suprafeței de pedeapsă între Jefte și Matricardi. 

Farul a primit un penalty intens contestat de gazde în prelungirile partidei, în urma unui duel între De Moura și Adi Petre. Ion Crăciunescu a spus ulterior că lovitura de pedeapsă nu trebuia dictată.

Ion Crăciunescu a elucidat fazele controversate din Gaz Metan - Farul » Două decizii eronate
GAZ METAN - FARUL 1-1
Ion Crăciunescu a elucidat fazele controversate din Gaz Metan - Farul » Două decizii eronate

Ilie Poenaru: „Strategia noastră a fost să ne lăsăm dominați”

„Am jucat contra unei echipe bune. Strategia noastră a fost să ne lăsăm dominați. Știm că echipa lui Hagi are una dintre cele mai bune posesii din țară, cu un joc elaborat. N-am contat aproape deloc în atac. 

Pe o dominare clară a lor, puteam să luăm trei puncte importante în economia clasamentelor”, a spus Poenaru, care și-a început apoi tirada la adresa arbitrului Iulian Călin. 

Ilie Poenaru, foc și pară: „Deranjăm, cumva?”

„Din păcate, intervin anumite persoane. Nici nu mai înțelegem ceea ce se dorește. Să fii la trei metri și să ai reacția asta... Hai să nu vorbim strict de penalty. Să vorbim de faza din care a pornit faza. Trebuie să avem un aut, pe care nu l-am primit. Aș ruga și eu, dacă se poate, să meargă în vestiar să vadă ce se întâmplă. Unde vrem să ajungem? Nu mai înțelegem absolut nimic! 

Deranjăm, cumva? Sau se întâmplă anumite lucruri, pentru unele echipe? Nu e normal. Lasă-mă să pierd pe greșeala mea și pe prostia mea!

Nu vă mai implicați voi! Avem un fotbal așa cum îl avem. De ce veniți voi și puneți bomboana pe colivă? Noi suntem în moarte clinică! Lăsați-ne, nu ne luați acest drept. Jucătorii mei pierd bani, sunt afectați din punct de vedere mental. Nu e normal ca tot ce muncim să fie stricat în 10 secunde”, a „tunat” Ilie Poenaru, la microfonul Look Sport+. 

Și Petre, atacantul lor, a spus după acea fază: «Sunt șmecher, i-am păcălit!» Și râdea!

- Ilie Poenaru, antrenor Gaz Metan Mediaș 

Ilie Poenaru, foc și pară: „Deranjăm, cumva? Nu vă mai implicați!” » Discurs extrem de dur al antrenorului de la Gaz Metan

Văd o lovitură genunchi în genunchi. Fotbalistul Farului preia mingea, apoi cade. Nu e penalty. Arbitrul a crezut că l-a călcat pe picior sau i-a pus piedică. Să nu-i fi spus cineva de la margine ceva. Nu, nu este penalty!

Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport

Vezi și alte știri de actualitate: 

Ion Crăciunescu a elucidat fazele controversate din Gaz Metan - Farul » Două decizii eronate

Gaz Metan - Farul 1-1 » Constănțenii înscriu din penalty la ultima fază! Scandal URIAȘ după meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
4120644617954647
Andrei Eks  •  29 Noiembrie 2021, 22:54

Pai de aia e fotbalul romanesc unde e.Auzi la el am avut strategie sa ne lasam dominati.Pai voi ati facut antifotbal.Ce antrenor esti tu cand echipa ta sta numai in aparare si nu incearca nimic in afara de trageri de timp?De ce nu zici nimic de offside la primul gol daca esti asa corect?Vezi doar ce ti convine.Marele antrenor Poenaru care a fost prins trisand la examenul de licenta.In orice lume normala asta nu mai avea voie sa antreneze dar la noi se mai si umfla in pene.

klauz
klauz  •  29 Noiembrie 2021, 22:42

Felicitari Ilie Poenaru. Un discurs corect, curajos si demn.

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  29 Noiembrie 2021, 22:02

Continua golăneala gigistă din arbitrajul românesc!! Se stabilesc fraudulos echipele cooperativei gigiste din play-off!!! Lupta mare la fotbalul de cumetrie!!!..... Nu v-ați săturat!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close