FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Sfatul lui Poenaru pentru Miculescu, după transferul la FCSB: „I-am spus că acolo e altceva și trebuie să facă asta”

David Miculescu
David Miculescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 19:56 / Actualizat duminica, 07 august 2022 20:50

Ilie Poenaru, antrenorul de al UTA, a vorbit despre transferul lui David Miculescu (21 de ani) la FCSB.

Înainte de plecarea de la arădeni la echipa lui Gigi Becali, Poenaru l-a sfătuit pe Miculescu să ia mai mult inițiativă în joc.

Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2 » Ardelenii se impun la finalul unui meci cu scântei. Dan Petrescu și doi jucători ai campioanei au fost eliminați!
Chindia - CFR 0-2
Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2 » Ardelenii se impun la finalul unui meci cu scântei. Dan Petrescu și doi jucători ai campioanei au fost eliminați!

Sfatul lui Poenaru pentru Miculescu

„I-am spus lui Miculescu că acolo e altceva, altă presiune, alt nivel. Că trebuie să aibă mai multă încredere și să fie mai prezent în joc. E un băiat foarte inteligent cu care poți jongla pe mai multe posturi, dar trebuie să aibă inițiativă mai multă”, a spus Ilie Poenaru, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu: „Miculescu trebuie să își asume mai multe”

Ilie Dumitrescu a avut același sfat pentru Miculescu. Fostul atacant al Stelei consideră că extrema venită de la UTA ar trebui să se implice mai mult în joc și să devină unul dintre liderii echipei.

„Miculescu ar trebui să înțeleagă că trebuie să-și asume mai mult, să intre mai mult în combinații. Trebuie să ia tricoul de lider. El are calitate, are tehnică în regim de viteză, dar trebuie să fie mai mult în joc”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Fază bizară în Chindia - CFR Cluj » Jucătorii campioanei n-au înțeles de ce a fost eliminat Gabriel Debeljuh! Ce spune protocolul VAR

Scos din lot, după oferta primită de la CS Universitatea Craiova: „A suferit pe plan mental, dar trebuie să înțeleagă că e dator!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  07 August 2022, 21:49

Se supara Oierul mintenas pe Miculescu si-l arunca ca pe o masea stricata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează