FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Stan l-a sunat disperat pe Gigi » Becali: "Ne-am împăcat. Şi-a recunoscut greşeala"

Ilie Stan a primit ultimatum de la Gigi Becali
Ilie Stan a primit ultimatum de la Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 20:21

UPDATE Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune la doar cîteva minute după ce îl desfiinţase pe Ilie Stan: "Gata, ne-am împăcat. M-a sunat şi mi-a zis: "Nu am  spus aşa ceva!" Eu îl cred. Dacă şi-a recunoscut greşeala, e împăcăciune. Eu sînt super-mulţumit de ce a făcut el pînă acum, am motive să-l iert", a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV. Continuarea intervenţiei, în format VIDEO, mai jos.

Ilie Stan DESFIINŢAT de Gigi Becali

Atacat în premieră de Ilie Stan, Gigi Becali i-a răspuns antrenorului. Patronul Stelei spune că i-a promis lui Stan că staff-ul său îşi va primi banii marţi şi că nu are motive de nemulţumire. Becali s-a enervat şi i-a dat ultimatum antrenorului: victoria cu Twente e obligatorie

"A luat-o razna. Nu ştiam că are caracterul ăsta. Antrenorii au de luat banii pe două luni. Eu am spus că le dau banii cînd mă întorc eu de la Buzău. Adică mîine trebuie să-şi ia banii.

M-a sunat Teia(n.r. Sponte) cînd eram la deszăpezire că s-a supărat Stan şi că pleacă, nu mai stă. Nu şi-a luat banii şi vrea să plece. I-am spus că dacă vrea să plece, să plece.

Nu mai e lumea sănătoasă. Păi îţi dau echipa pe mînă, am încredere în tine, tu te plîngi? Aşa nu poţi face performanţă. Eu l-am întrebat la Palat: "Poţi să antrenezi Steaua în condiţiile pe care le cunoşti"?.

Cu toţi antrenorii am avut o convenţie, în afară de Hagi şi Ilie Dumitrescu. I-am făcut toate poftele, l-am dat afară şi pe MM Stoica pentru el. Dacă va avea rezultate, el mă dă afară şi pe mine. Trebuie să aibă rezultate, dacă nu, s-a nenorocit", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Finanţatorul a continuat. "Voi vă daţi seama că dacă ăsta mai cîştigă un meci o să spună că el e patronul echipei!? Gata, dacă nu cîştigă cu Twente, LA REVEDERE"

"Mare specialist: a făcut din varză, conopidă"

"A luat o echipă foarte bună, numai unu' şi unu'. E mare specialist: a făcut din varză, conopidă. Cînd nu a fost mulţumit am adus alţi jucători. El mi-a zis că intră Latovlevici şi că-l urcă pe Brandan la mijloc. Ce am spus eu, ştiam de la el. Ce, nu mai am voie să vorbesc? Poate l-a îmbîrligat cineva, cine ştie?

L-a dat şi pe Mache afară, că aşa a vrut el. O să-mi pun eu un om la echipă, nu se mai poate aşa", a mai spus Gigi Becali.

Remarca lui Gigi Becali referitoare la conopidă vine ca o ironie la declaraţia lui Ilie Stan care spusese că "a găsit echipa varză".

Ilie Stan, primul atac asupra lui Gigi: "Vorbeşte toată ziua de Steaua, de schimbări, nimeni nu mă întreabă nimic"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (127)
syntrax
syntrax  •  21 Februarie 2012, 10:36

DE unde stiti voi ca "Ilie Stan l-a sunat disperat pe Gigi"..va rog sa argumentati domnilor gazetari?

biancorossi
biancorossi  •  21 Februarie 2012, 02:31

paranoia creste pe zi ce trece. in scurt timp il vom vedea pe mascariciul europei varf de atac la efce red star boekarest.

terminatorul2
terminatorul2  •  21 Februarie 2012, 01:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Moflea este o curva cu mai multe nick-uri .

Vezi toate comentariile (127)
Comentează