FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU / 15:30

Ilie Stan: "Un arbitraj la misto"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2007 00:00

Tehnicienii Gloriei, Viorel Ion si Ilie Stan, s-au enervat aseara, la finalul amicalului pierdut cu nou promovata in liga a II-a din Cehia, Fotbal Fulnek, scor 0-1. Dar nu pe rezultat sau pe evolutia propriei echipe, ci pe maniera de arbitraj de care au avut parte.

Astfel, staff-ul tehnic a luat masura de a scoate formatia din teren cu doua minute inainte de sfirsitul meciului.

"Am evoluat pe un teren sintetic, jocul echipei a curs bine, dar arbitrajul ne-a scos din sarite. Cehii au jucat la intimidare pe toata durata partidei, iar totul a culminat in ultimele minute, cind am avut un penalty clar, neacordat de acel arbitru. S-a acumulat si la noi o stare de nervozitate in perioada acestui cantonament si n-am mai suportat, asa ca am luat decizia sa scoatem echipa de pe teren", a explicat pentru www.gsp.ro antrenorul principal al Gloriei, Ilie Stan.

In alta ordine de idei, ultimele prestatii ale africanului Mala, precum si venirea lui Alin Paleacu, mijlocas care ieri a avut o evolutie laudata de antrenori, au condus la decizia ca primul sa nu mai fie pastrat in lotul buzoian. Viorel Ion si Ilie Stan se declara multumiti per ansamblu de lotul avut la dispozitie, dar si-ar mai dori totusi un fundas central si un mijlocas la inchidere.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează