FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINȚĂ

Impactul cu Superliga a destabilizat o nou-promovată: „Asta e explicația pe care am primit-o! Posibil să mai plece jucători”

Leo Grozavu a spus încă o dată că a fost dezamăgit de modul în care echipa sa a arătat în prima rundă, cu CFR Cluj / foto: Raed Krishan
Leo Grozavu a spus încă o dată că a fost dezamăgit de modul în care echipa sa a arătat în prima rundă, cu CFR Cluj / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:05 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 16:51

Politehnica Iași a organizat astăzi o conferință de presă în care antrenorul Leo Grozavu a spus încă o dată că a fost dezamăgit de modul în care echipa sa a arătat în prima rundă, când a pierdut la Cluj, cu 0-2, în fața lui CFR Cluj.

„O posesie fără progresie, cum am avut noi la Cluj, nu mă interesează. Nu am jucat bine în fața unui adversar nepregătit, cum a fost CFR. Explicația pe care am primit-o legată de prestația palidă a fost impactul cu Liga I. Asta deși am avut mulți jucători experimentați” a spus antrenorul. 

Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”
FCSB
Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”

Acesta speră ca elevii săi, care sunt cu salariile la zi, să arate cu totul altfel duminică, în duelul cu Hermannstadt, din Copou, care va începe la ora 18:30. 

„Sper să arătăm faptul că am învățat din greșeli. Mă aștept la o revanșă a jucătorilor, pentru că pot mai mult, chiar dacă întâlnim un adversar omogen, care putea ajunge anul trecut în play-off dacă nu era depunctat. Mi-aș dori să jucăm în 4-3-3, însă nu avem soluții în bandă, așa că s-ar putea să jucăm tot 4-4-2”. 

Leo Grozavu, antrenor Poli Iași: „Trebuie să ne propunem mai mult!”

Grozavu nu s-a speriat de nivelul existent în Liga I: „După meciul cu CFR eram dezorientat. După ce am văzut însă și ce joacă celelalte echipe, mi-am mai revenit. Acum, menținerea în prima ligă e un obiectiv realist pentru actualul lot. 

Echipa e pregătită, poate să-și atingă obiectivul. Dacă vor mai veni jucători, și eu cred că vor mai veni, trebuie să ne propunem mai mult. E posibil și să mai plece dacă nu corespund până în septembrie, sita cerne”

Șeful băncii tehnice ieșene spune că va avea răbdare cu brazilienii transferați în această vară: „Aveam așteptări mai mari de la Jatoba, știam că Luis Phelipe nu e la 100%. L-am introdus la Cluj, pentru că e un jucător cu calitate, care poate tranșa jocul. Ambii mai au nevoie de timp și de susținerea colegilor pentru a se integra”.

Un internațional se pregătește să vină la Poli Iași

Grozavu, care a anunțat că mai vrea un stoper, un mijlocaș central și un atacant, ar putea primi întăriri din Guatemala! Poli e aproape de a semna cu stoperul Nicolas Samayoa Pacheco (28 ani). 

Fotbalistul, care are 13 selecții la echipa națională, a jucat din 2019 la la FC Comunicaciones, în țara natală, după ce mai fusese legitimat în SUA, la Florida Gulf Coast University, New England Revolution și Las Vegas Lights FC.

Pe pagina de facebook a Politehnicii au apărut deja fani din Guatemala care salută transferul jucătorului, deși acesta nu a fost confirmat. 

VIDEO Toate informațiile înainte de Poli Iași - Hermannstadt

Citește și alte știri din Superligă:

Ovidiu Burcă aplaudă transferul realizat de FCSB: „Foarte bun! Dictează ritmul”

EXCLUSIV Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”

VIDEO Anunț de ultimă oră despre Vlad Chiricheș: „Mi-a spus că-și dorește cu adevărat să joace la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează