FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Impresarul lui Gicu Grozav a vorbit despre transferul la Dinamo: "Clubul nu îşi permite să-i plătească un salariu pe măsură!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 18:58

Dinamo a anunţat astăzi că s-a înţeles cu Gicu Grozav şi că acesta va veni liber de contract, iar impresarul acestuia a vorbit despre situaţia fotbalistului şi despre litigiul cu actuala echipă, Terek Groznîi.

" Gicu Grozav are un litigiu cu Terek şi urmează o reziliere din justă cauză. Nu putem da multe informaţii, dar el se poate antrena şi poate semna cu orice club. El va primi un certificat provizoriu pînă se va lămuri totul şi poate juca pentru Dinamo, iar cînd se va da verdictul vom vedea ce va fi. În cazul în care decizia nu este favorabilă pentru el, atunci riscă o amendă şi o penalitate sportivă.

Contractul va fi pe şase luni, aşa am convenit cu Dinamo. Acum nu se pune problema banilor, dar din vară este o altă discuţie. În scurt timp va reveni la forma maximă. Trebuie un echilibru între ce valoare are Grozav şi ce poate oferi Dinamo, iar acum nu cred că îşi permite să îi ofere un salariu pe măsură. Vom vedea ce va fi din vară. M-aş bucura ca Dinamo să îi poată da un salariu bun lui Grozav şi el să continue.

Dinamo nu plăteşte nici un ban pentru acest transfer. Am avut mai multe oferte pentru el, au fost şi discuţii cu Steaua. De la Dinamo a fost singura ofertă concretă şi ne-am înţeles cu ei. Pentru Grozav a contat mult că poate ajunge iar la echipa naţională", a spus Lucian Marinescu, impresarul lui Gicu Grozav, la DolceSport.

Vezi aici primele declaraţii ale lui Grozav după transferul la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (110)
domodo
domodo  •  10 Ianuarie 2015, 11:57

pai daca are impresar pe lucian marinescu sigur nu va ajunge la steaua!!!nu comentez mai mult dar ...nistor de la pandurii impresariat de acelasi marinescu a ajuns ca vai de el prin Romania.asa va ajunge si copilul acesta daca mai ramane impresariat tot de...marinescu!!!

ainraymon
ainraymon  •  10 Ianuarie 2015, 09:12
Postat de tazdevil pe 09 Ianuarie 2015, 22:21

Pai chiar de mie nu-mi place deloc,Grozav are stofa de jucator...pe bune acum!!!!!!!! Iar Niculae la fel,pentru Romania e piesa de rezistenta grav si la 33 de ani,nu cred ca e fundas ce sa-l darame!!!!!Deci????:P

E tare jucatoru asta... E tare, tare-n freza si-n fitze... Am mai vazut supervedete fabricate dupa ce au dat golurio din greseala....

ainraymon
ainraymon  •  10 Ianuarie 2015, 09:09

Sa-i dea macar de seminte! Ca macar atata stie! A cam fost umflat cu pompa!!! Acum are o problema cu dezumflatu... Sa-l cheme pe nasu...

Vezi toate comentariile (110)
Comentează
Close