FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Impresarul lui Sebastian Mailat răspunde acuzațiilor clubului ACS Poli și îl contrează pe Vranjikovici: "Totul e de domeniul SF-ului, oferta de la Slovan Bratislava nu a existat!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2017 14:12

Cazul lui Sebastian Mailat, fundașul celor de la ACS Poli Timișoara, continuă să stârnească rumoare în Liga 1.

În timp ce vicepreședintele bănățenilor Radu Birlică și intermediarul Vojislav Vranjikovici susțin că Mailat a avut o ofertă concretă de la Slovan Bratislava,  Sorin Drapanotis, impresarul lui Sebastian Mailat, a declarat că nu a fost contactat niciodată de reprezentanții clubului Slovan Bratislava, negând faptul că oferta enunțată ar fi una reală.

Într-un interviu acordat unei alte publicații, Vranjikovici, fostul jucător care a evoluat mai mulți ani în Liga 1, a dezvăluit că Drapanotis ar fi blocat transferul lui Sebastian Mailat la Slovan și că acesta le-ar fi promis slovacilor că îl va aduce gratis pe jucător la clubul din Bratislava. 

"Ce spune Vojislav Vranjkovici e de domeniul fantasticului. De fapt, e o cheie a tovarășului Birlică, vicepreședintele de la ACS, pentru a-și ascunde incompetența în fața primarului. A vrut să se scoată după ce l-a lăsat pe Mailat neplătit atâtea luni de zile. Aș vrea să fac trei precizări foarte clare: 1.Sebastian Mailat nu a vorbit niciodată cu Vranjkovici.  

2 Nu a existat niciun fel de ofertă, așa cum susțin Vranjikovici sau Birlică. Totul este un fake, o regie. Am spus de la început că acea ofertă e ireală. În momentul în care mi s-a comunicat această presupusă ofertă, de față era și domnul Ionuț Popa și domnul Adrian Neaga, dar și vicepreședintele Birlică și jucătorii. Dânșii pot confirma că, în cazul în care oferta era reală, eu aș fi fost de acord cu acest transfer. Nu aș fi avut nicio problemă, atât timp cât jucătorului îi era ok.

3. Referitor la ipotetica mea discuție cu Vranjikovici. A fost în felul următor: domnul Birlică m-a sunat și mi-a spus că există o ofertă pentru Sebastian: 25.000 de euro la semnătură, salariu 8-10.000 de euro pe lună, mașină, casă, iubită și doi copii. Asta mi s-a părut ciudat, Slovan nu e Real Madrid! 350.000 lua clubul Poli.

Eu am solicitat atunci oferta reală a clubului Slovan. I-am solicitat lui Birilică numărul lui Vranjikovici și l-am contactat, i-am spus că suntem de acord cu transferul, dar vrem să vedem oferta reală. Mi-a spus că lucrează la ofertă și că mă va contacta. Din acel moment, nu mi-a mai răspuns la telefon. Eu nu am contactat clubul Slovan așa cum susține Vranjikovici, totul e de domeniul SF-ului, ceva incredibil", a declarat Sorin Drapanotis, pentru GSP.RO. 

Citește și:  Primarul Timișoarei și clubul ACS Poli acuzați de impresarul lui Mailat: "Ar fi mult mai potrivit ca DNA-ul să verifice cum e finanțat clubul"

Un jucător dorit de FCSB și-a depus memoriu pentru a deveni liber: "N-a fost plătit de peste 140 de zile" » Reacție dură dinspre club: "Niște viermi!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tzoian
tzoian  •  19 Septembrie 2017, 15:43

Bai oameni buni, clubul ala, pe langa bani, casa, masina, i a oferit si o iubita care avea 2 copii???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează