FOTBAL  »  Superliga  »  ALTE INCIDENTE REGRETABILE

În 2010, Cosmin Paşcovici a primit "perversa" de la şeful galeriei Farului. "Martinovici a făcut bine că a intervenit, putea ieşi mai rău!"

În 2010, Cosmin Paşcovici a fost agresat de şeful galeriei Farului (sursa foto: Telegraf Constanţa) +1   FOTO
În 2010, Cosmin Paşcovici a fost agresat de şeful galeriei Farului (sursa foto: Telegraf Constanţa)

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 16:31

Un alt caz în care un fotbalist a fost bătut de un ultras s-a petrecut în vara lui 2010, la Constanţa. Cosmin Paşcovici, pe atunci jucător la Farul, a fost lovit, pe nepregătite, în faţa vestiarelor de şeful galeriei constănţene, Sorin Mihăilescu. Fotbalistul de 33 de ani a fost umplut de sînge şi cei care i-au despărţit au fost coechipierii, nu forţele de ordine, care nu au reacţionat!

"Totul a pornit de la banii pe care mi-i datora Farul. Nu mai luasem nici un cent de un an şi voiam măcar salariul pe o lună pentru că aveam situaţia delicată cu boala băiatului meu, Denis. Mi-au spus să semnez o hîrtie prin care să amîn datoria clubului, altfel Farul nu era programată în campionat. Cum băiatul meu avea nevoie de tratament, nu am acceptat. Atunci, fanul m-a ameninţat că-mi distruge maşina şi, brusc, m-a lovit. Mi-a dat perversa, numai că pe
mine m-a lovit din faţă, nu ca pe Galamaz!
Ce s-a întîmplat la Ploieşt, e incredibil. Nu se poate aşa ceva, nu mi-am imaginat niciodată că se va ajunge aici. Noroc că a intervenit Martinovici, altfel putea ieşi mai rău. Dacă, Doamne fereşte!, avea ăla un cuţit? Ce se întîmpla?", a comentat Paşcovici, care în prezent evoluează în liga a 3-a, la Eolica Baia.
După acest incident, Paşcovici a depus plîngere la poliţie, pe care apoi şi-a retras-o: "Am discutat cu familia şi am hotărît să retrag plîngerea. Oricum, m-am împăcat apoi cu cel care m-a lovit. După un meci pe care l-am cîştigat a venit şi m-a pupat!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
johnitza
johnitza  •  01 Noiembrie 2011, 01:03
Postat de frf_still_sucks pe 31 Octombrie 2011, 17:23

Daca handicapatul ala avea cutit, iti zic eu: tasnea sangele din Galamaz ca dintr-o teava sparta si Martinovic facea dop la iesirea spre vestiare cu Coman si cu Tanase ...asta se inampla. Stiu un lucru, pe fiecare teren de fotbal scrie "nu violentei" si "nu rasismului" iar cei 3 protagonisti enumerati mai sus lucreaza in domeniu. Eu sunt rasist, sunt violent daca situatia o cere, dar nu sunt fotbalist si nici nu lucrez intr-un loc in care daca vine un colorat sa ma pocneasca, sa nu pot sa iau atitudine. Ei spre deosebire de mine, din pacate au alte conditii.

esti rasist ca ai vazut 3 filme la televizor si ti-a placut ca baietii poarta blugii suflecati, bocanci si sunt rasi in cap, par mai fiorosi asa. de fapt esti un mare pr...

johnitza
johnitza  •  01 Noiembrie 2011, 01:01
Postat de dan pe 31 Octombrie 2011, 18:09

De asta isi permit cretinii astia sa faca numai nenoriciri! Pentru ca exista boi ca Pascovici care se impaca cu ei!

Prietene, esti dus cu pluta. Cum poti sa zici de Pascovici asa ceva? Iti doresc sa treci si tu fix prin acelasi cosmar ca si el sa vedem daca mai timp sa-ti consumi energia si timpul ani de zile prin tribunale cu un ratat pentru un pumn.

ovy2k
ovy2k  •  31 Octombrie 2011, 20:42

foarte rau din partea ta ca te-ai impacat cu el.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează