FOTBAL  »  Superliga  »  

Dacă e demis de la LPF, Dragomir poate primi 2.000.000 de euro desbăgubiri! :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Săptămînalul Fanatik face dezvăluiri în privinţa contractului preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Acesta ar urma să fie despăgubit de cluburile din Liga 1 cu aproximativ 2.000.000 de euro, în cazul în care ar fi demis fără un motiv pertinent!


Cluburile aflate, cu şanse, în disputa pentru titlu duc pe ultima sută de metri a acestui sezon o luptă disperată. Pentru majoritate, milioanele Ligii Campionilor reprezintă chiar salvarea dintr-o situaţie financiară catastrofală. Gigi Becali se aliază cu George Copos în "cazul Varga-Bălan" şi forţează demiterea lui Dumitru Dragomir.

"Pot marşa  la grupul care vrea  să-l debarce pe Dragomir şi care cuprinde peste nouă cluburi", a spus patronul Stelei, susţinînd astfel că ar aduna voturile a jumătate plus unu din membrii LPF, necesare pentru revocarea preşedintelui LPF, reales în funcţie în noiembrie anul trecut.

Şeful Ligii e obişnuit cu încercările de demitere a sa, în centrul cărora "se află, de obicei, George Copos", însă de această dată ştie că cel mai vehement contestatar al său este Gigi Becali. "Îi înţeleg pe patronii cluburilor care se luptă la titlu, pentru că au interese mari şi fac tot ce le stă în putinţă pentru a şi le realiza. Mie nu-mi e frică însă că pot fi demis. Mai bine plec de la Ligă decît să fac jocurile cuiva şi să ajung la puşcărie! Mi-e frică de DNA mai mult decît de orice contestatari. De 14 ani de cînd sînt la Ligă, cu excepţia anului trecut, mereu au fost unii care au vrut să mă schimbe", anunţă "Corleone", care, în cazul în care ar fi demis fără un motiv pertinent, ar trebui despăgubit de cluburile din Liga 1 cu aproximativ 2.000.000 de euro, dacă sursa Fanatik este corecta! Debarcarea trebuie să aibă motive motive plauzibile, iar acuzele  să fie probate, chestiuni greu de îndeplinit.

Cum poate fi schimbat boss-ul Ligii

Regulamentul de funcţionare a Ligii Profesioniste de Fotbal, care a suferit ultimele modificări în 2005, prevede modalităţile prin care poate fi convocată Adunarea Generală Extraordinară a LPF şi cum ar putea fi revocat şeful acestui for. Astfel, pentru convocarea Adunării este necesară solicitarea a şase dintre cluburile din prima Ligă, iar pentru revocarea preşedintelui este nevoie de voturile a jumătate plus unu dintre membrii LPF. De asemenea, trebuie să existe o expunere de motive pentru care s-ar impune demiterea preşedintelui, informează Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
 •  09 Aprilie 2010, 22:29

In seara meciului MITICA a spus la televizor ca VARGA SI TIBI au drept de joc.O intrebare.De ce M.Iancu nu ia dat lui Zambon 250 de mii de euro ca sa-i dea actele cu POLI.,SA AVEM si noi pe Poli in divizia A, nu pe AEK Bucuresti. pentru ca Iancu umbla numai cu fofarlica.

 •  09 Aprilie 2010, 21:44

Dragomir a ajutat ani la rand Steaua sa castige titluri. Dar, acum, nu se mai poate!!! Justitia, asa schioapa si slugarnica fata de cei "de sus", a inceput sa miste. Si sa muste!! Dragomir nu mai e dispus sa-si riste libertatea si averea participand la matrapazlacurile Stelei si ale lui Dinamo!!!

teleghidat
teleghidat  •  09 Aprilie 2010, 20:43

i-ar conveni at sa fie demis :))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează