FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, AZI, 15:00, TVR1, DIGI, DOLCE, LOOK+, GSP.RO

În numele tatălui » Gnohere va juca cu CSU Craiova, chiar dacă a fost învoit pentru a fi alături de părintele său

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

Francezul este singurul atacant apt de joc, întrucît Essombe nu și-a revenit, i s-au agravat niște probleme musculare mai vechi.

Harlem Gnohere este pregătit să marcheze la Craiova. "Ar însemna mult pentru el, fiindcă trece prin momente delicate. Ține să joace, deși din punct de vedere psihic nu e în cea mai bună formă. Sperăm să-i facă o bucurie părintelui său", au comentat coechipierii atacantului de 27 de ani.

"«Bizonul» trece prin clipe dificile, pentru că tatăl său e grav bolnav. L-am și învoit ca să se ducă să-l vadă", a mărturisit Mircea Rednic. Gnohere a avut și el ceva probleme medicale în ultima vreme, dar încearcă să treacă peste ele.

În schimb, Rednic a pierdut un om important pentru confruntarea din această după-amiază, din Bănie. Marcel Essombe nu va putea fi decît spectator. I-au recidivat problemele musculare, nu se știe dacă poate juca măcar runda viitoare, cu Viitorul lui Hagi. "Va fi singurul absent al nostru. Nu putem risca", a precizat "Puriul".

8 goluriși o pasă decisivă a reușit Gnohere, în 14 meciuri în acest sezon. Essombe a marcat de 4 ori în 8 partide

Alte știri despre meci:

Săndoi, numai eșecuri cu "cîinii"

Ca antrenor, Emil Săndoi are un palmares catastrofal cu dinamoviștii. Nu i-a învins niciodată! A reușit doar două remize, ambele în campionatul precedent. În rest, eșecuri pe linie, indiferent că a pregătit formația din Bănie sau pe Pandurii. Din 6 meciuri ca tehnician, Săndoi a pierdut patru! "Important e ca băieții să aibă încredere în ei și putem obține un rezultat bun", a comentat Emil.

Măgureanu a intrat în istorie

Dinamo II i-a învins vineri pe cei de la Popești-Leordeni, scor 4-0, iar unul dintre marcatori, Cătălin Măgureanu, a intrat în istoria acestui sezon, fiind felicitat și de cei de la FRF. Atacantul de 15 ani, 4 luni și 18 zile a devenit cel mai tînăr marcator al acestui an competițional. Conform site-ului federației, cel mai vîrstnic marcator al acestui sezon este ex-rapidistul Robert Ilyes, de la Miercurea Ciuc, care a înscris la 41 de ani și 7 luni.

Iliev și "cîinii"

Valentin Iliev se va duela din nou cu Dinamo, de data aceasta din tricoul Craiovei, după ce-a marcat în poarta "cîinilor" ca fundaș al Stelei: "Vreau să cîștigăm, doar asta contează. Nu va fi important cine va da gol, ci să dăm unul mai mult decît adversarul. Fiecare meci e special, nu doar unul contra unei rivale din Capitală. Am înțeles ce înseamnă un duel cu o formație din București. În atacul lui Dinamo sînt jucători buni, Gnohere, Essombe, dar fotbalul se joacă în 11, nu contează doi-trei fotbaliști. La Craiova sînt băieți senzaționali, totul merge bine".

csu craiova dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
samertx
samertx  •  25 Octombrie 2015, 12:03

În poza cu echipele zici că bulinele alea roșii se mișcă brownian, în timp ce alea negre sunt fixate în cuie! :))

samertx
samertx  •  25 Octombrie 2015, 11:58
Postat de alternativa.oltenia.craiova pe 25 Octombrie 2015, 11:00

Alternativa Oltenia Craiova asa sa se cheme echipa din Craiova, daca pe cei de acolo ii intereseaza fotbalul si evident daca investitorii sunt interesati sa faca bani din fotbal

Metre, treci pe legale:))

e.moti.on
e.moti.on  •  25 Octombrie 2015, 11:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează