FOTBAL  »  Superliga  »  CONVOCARE

În premieră la națională, Hanca e lăudat de un fost coleg: "Se antrenează suplimentar, face totul ca la carte"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 18:13

"Eu l-am văzut la Târgu Mureș timp de un an, unde am fost colegi. Era clar că nu e fundaș dreapta, pentru că nu are o tehnică de deposedare foarte bună, însă e un fotbalist ofensiv, tehnic. Poate juca la mijloc și inter, într-un sistem cu trei.

  • Selecționerul Christoph Daum a anunțat astăzi lotul pe care l-a convocat în vederea meciului cu Danemarca, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
  • Neamțul a luat în premieră decizia de a-l convoca pe cel mai în formă dinamovist din ultimul timp, mijlocașul de 24 de ani Sergiu Hanca.
  • Prestațiile acestuia au fost analizate de Ianis Zicu, cei doi fiind colegi la ASA Târgu Mureș în sezonul 2014-2015.

E un băiat foarte serios, se antrenează suplimentar și are o dietă exemplară, face toate lucrurile ca la carte", a spus Ianis Zicu, la TV Dolce Sport.

AICI poți vedea lotul convocat de Christoph Daum pentru meciul cu Danemarca din 26 martie

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Martie 2017, 23:41

Si ce mai sustin unii? Ca Bulevard a facut liceul la Sangeorz Bai? Blasfemie! Unicul bucurestean n-a parasit Capitala decat implorat de Vest sa-l fericeasca... Treaba e ca Balint s-a nascut la Sangeorz, dar a venit ca junior la Luceafarul Bucuresti, apoi s-a intors la Bistrita. Jucatorii Luceafarului faceau liceul la Electroaparataj, asa ca am presupus ca acolo o fi fost coleg cu Bulevard. Revenit in Bucuresti cand avea 17 ani, probabil a terminat liceul undeva mai aproape de Ghencea, unde n-avea cum sa dea de Bulevard. Cum de ce? Pai, ce caute el, nascut si crescut pe Magheru, la capatul pamantului? Si, vai, printre dusmanii in ros-albastru? Brrrrr!

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Martie 2017, 22:08

Unii sustin ca Gavril, nu GavrilA, Pele Balint a terminat liceul la Sangeorz-Bai Bistrita -Nasaud :))))

antidrug
antidrug  •  06 Martie 2017, 22:02

Totusi nu va juca, cred eu. E cam previzibil, din pacate. Nu face diferenta... Doar centrari calitative.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează