FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH, comunicat dur după dezvăluirile Gazetei: „Trebuie să ne luăm clubul din mâinile impostorilor. Cerem ajutorul autorităților române”

Suporterii acționari din proiectul socios „Doar Dinamo București” au emis astăzi un nou comunicat
Suporterii acționari din proiectul socios „Doar Dinamo București” au emis astăzi un nou comunicat

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 19:07 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 19:41

DINAMO. Suporterii acționari din proiectul socios „Doar Dinamo București” au emis astăzi un nou comunicat, după dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor despre ultima mișcare a lui Pablo Cortacero, care a prezentat un document prin care ar împrumuta 1,5 milioane de euro pentru Dinamo de la o companie londoneză, cu un capital social de 3 lire sterline!

  • CONTEXT: Situația de la Dinamo a intrat pe o spirală halucinantă, iar un nou document pune gaz pe foc în debandada din Ștefan cel Mare.
  • Ibericii au arătat board-ului DDB un act fără valoare bancară, prezentat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, prin care societatea Logaro Capital Ltd., cu sediul în capitala Angliei și cu trei spanioli acționari cu câte o liră sterlină, se angajează că va vira până pe 2 decembrie un avans de 1,5 milioane de euro în beneficiul lui Dinamo, în baza unui contract secret încheiat cu o companie imobiliară a lui Pablo Cortacero!
  • Societatea a fost înființată în 2019 și are sediul la o locație din Londra, unde funcționează birouri pentru meeting-uri și spații de co-working, adresă alternativă folosită de multe companii trișoare, închise în ultimii ani de fiscul britanic pentru implicare în escrocherii financiare. 

Fanii dinamoviști speră că pot să recupereze clubul din mâinile spaniolilor, oferă detalii de la ședința Consiliului de Administrație de astăzi și îi roagă pe jucătorii neplătiți de luni de zile să nu-și depună memorii. Mai mult, suporterii cer și sprijinul autorităților române pentru a-i ajuta să scape de Pablo Cortacero&Co.

Comunicat PCH: „Câinilor, trebuie să ne luăm clubul din mâinile impostorilor”

CÂINILOR, TREBUIE SĂ NE LUĂM CLUBUL DIN MÂINILE IMPOSTORILOR!

Spaniolii au respins ieri oferta noastră de ajutor financiar A trebuit să trecem la un alt plan și să ne asigurăm că banii ajung direct la plata datoriilor, fără să treacă prin mâna oamenilor lui Pablo.

Pentru a ne convinge că promisiunile lui au acoperire, Pablo a încercat să ne ia ochii cu un document fals (vezi foto), care este cea mai clară dovadă a faptului că avem de-a face cu un grup infracțional organizat.

Documentul este datat 25 nov 2019!! Dinamo București este scris Dynamo Bucaresti. 1.500.000€ este scris în litere ”ONE MILLION FIVE HUNDRED EUROS”, care înseamnă de fapt 1.000.500€

Se vorbește despre o fundație care nu există, la fel cum nu există niciun fond de investiții ”Benel”. Fundația se angajează să vireze niște bani imediat ce va fi plătit un profit. Într-un cuvânt, escrocii noștri seamănă perfect cu hoții ăia care își uită buletinul la locul faptei.

Administratorii de la Logaro sunt tot niște pârliți din gașca lui Pablo. Numele lor apar în alte societăți fantomă alături de Cortacero. Pentru a-și întări poziția în Consiliul de Administrație al lui Dinamo, Pablo Cortacero, în calitate de președinte, a convocat pentru astăzi o ședință a C.A. la care nu a fost prezent.

Din partea spaniolilor a fost prezent Dorin Șerdean, în calitate de invitat, pentru că nu are calitatea de membru al C.A. Membrii C.A. au făcut front comun în jurul președintelui DDB, Cristi Hîldan, asistat de avocatul DDB.

Constantin Eftimescu a susținut poziția noastră, Cornel Țălnar a trecut de partea noastră, iar Cornel Dinu, care nu a putut fi prezent, a mers pe mâna DDB-ului, delegându-l pe Cristi Hîldan să-l reprezinte în CA.

În cadrul ședinței, escrocheria pusă la cale de ”grupul Cortacero” a fost demontată punct cu punct. CÂINILOR, războiul de-abia de-acum începe! Trebuie să ne luăm clubul înapoi din mâinile acestor șarlatani!

Gigi Mulțescu, Ionel Augustin și multe alte glorii ale lui Dinamo și-au exprimat susținerea totală față de demersurile noastre de salvare a clubului. Îi rugăm pe jucătorii din lotul lui Dinamo să privească documentul de mai sus și să înțeleagă că au fost înșelați de acest impostor! Îi rugăm să nu pună umărul la falimentarea lui Dinamo prin depunerea de memorii la FIFA!

În cazul unui faliment, va fi imposibil să-și mai recupereze din banii. Cerem sprijinul autorităților române în încercarea noastră de a salva acest club care adună milioane de suporteri din România și din Diaspora, club care este susținut de 10.500 de membri cotizanți adunați în cea mai mare comunitate socios din Estul Europei 
- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

VIDEO Radu Birlică, director de marketing la Dinamo: „Dacă intrăm în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Prima lovitură primită de conducerea spaniolă a lui Dinamo: Pablo Cortacero nu mai este președintele CA!

EXCLUSIV Cum încearcă Pablo Cortacero să aburească DDB: un document prin care ar împrumuta 1,5 milioane de euro pentru Dinamo de la o companie londoneză cu un capital social de 3 lire sterline!

Pericol iminent la Dinamo » FIFPro s-a sesizat: „Cerem intervenția urgentă a FRF! Sănătatea le e pusă în pericol”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
e.moti.on
e.moti.on  •  28 Noiembrie 2020, 08:41
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 28 Noiembrie 2020, 07:14

Cu 10000 sau fără ,cel mai bine este să DISPARETI în *** istoriei cu mimamo al vostru cu tot...Iar pentru talambii care se frasuie că fcsb-istii n-ar fi dat atât, le spun doar că nu e cazul,deoarece Becali nu e nevoită, ci un OM așa cum trebuie,dar ddb se cred mari patroni,acum salvatori și mai știu eu ce ***....ddb= doar dinamo-n B,dar eu sper în FALIMENT și DISPARITIE.Si luați și cazarmă csa cu voi în ***....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1763887750508605
Calin Francu  •  28 Noiembrie 2020, 08:40

Ar trebui să vă facă statul echipă și apoi și campioni și dacă se poate sa mergeti și în liga campionilor . *** nu va e rusine sa veniti cu astfel de bazaconi nu a fost suficient ca nu va executat statul pentru datorii și că frf nu va lăsat să retrogradati. Ce *** mai vreti luna de pe cer e un club privat ce sa faca statul in afara de al falimenta. Acolo sint datorii mari și trebuiau plătite demult însă pe voi nu va executa statul ca pe oamenii simpli că voi aveți relații sinteti șmecheri . De ce nu a scos Negoita 10 mil. Si se termină circul. El a crezut ca-i fraiereste pe spanioli . Ăștia cînd au văzut ce e de plata normal ca au dat înapoi. Falimentul e singura soluție nu intervenția autorităților. Autoritățile trebuie să ceară ca clubul să plătească datoria nu sa tot o amine sa o lalae ca pe un om simplu una doua ii blocheaza conturile si il executa silit. Numai la noi pot fi astfel de mizerii .sinteti penibili rau sa cereti interventia statului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  28 Noiembrie 2020, 07:14

Cu 10000 sau fără ,cel mai bine este să DISPARETI în *** istoriei cu mimamo al vostru cu tot...Iar pentru talambii care se frasuie că fcsb-istii n-ar fi dat atât, le spun doar că nu e cazul,deoarece Becali nu e nevoită, ci un OM așa cum trebuie,dar ddb se cred mari patroni,acum salvatori și mai știu eu ce ***....ddb= doar dinamo-n B,dar eu sper în FALIMENT și DISPARITIE.Si luați și cazarmă csa cu voi în ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează