FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului cu ocazia inaugurării noului stadion din Giulești

Mircea Lucescu // foto: Imago Images +23   FOTO
Mircea Lucescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 13:26 / Actualizat marti, 22 martie 2022 13:42

Pe 26 martie, în ziua inaugurării noului stadion Rapid - Giulești, va avea loc un meci demonstrativ, de Old-Boys, între Rapid și Politehnica Timișoara.

Meciul ce va inaugura noul stadion din Giulești, un amical între Rapid și Politehnica Timișoara, va fi precedat de un duel între reprezentanții Old-Boys ai celor două echipe.

Roman Abramovich se reorientează » Vrea să cumpere un alt club pe care să-l transforme într-o forță
CHELSEA
Roman Abramovich se reorientează » Vrea să cumpere un alt club pe care să-l transforme într-o forță

Meci de Old-Boys între Rapid și Politehnica Timișoara în ziua inaugurării noului stadion din Giulești 

Meciul de Old-Boys, cu ocazia căruia Mircea Lucescu va reveni pe banca Rapidului, va avea loc în jurul orei 18:00, la aproximativ 3 ore după ce va începe spectacolul pe noua arenă din Giulești.

„Cel mai titrat antrenor al României, și campion cu Rapid în 1999, Mircea Lucescu, revine pe banca rapidistă la meciul de Old-Boys ce se va disputa sâmbătă, la inaugurarea noului Giulești. Rapid, cu nume grele pe teren, va întâlni formația de Old-Boys a Politehnicii Timișoara”, anunță clubul alb-vișiniu.

Meciul între echipele actuale ale Rapidului și Politehnicii va avea loc ceva mai târziu, începând cu ora 20:30.

Soprana Felicia Filip va intona imnul național pe noul stadion al Rapidului

Soprana Felicia Filip va intona imnul național la evenimentul care marchează inaugurarea stadionului din Giulești.

„Vecinătatea de doar câțiva metri dintre stadionul Giulești și Opera Comică nu poate aduce decât lucruri minunate. Rădăcinile ne leagă. În vremurile de demult, suporterii rapidiști își dădeau întâlnire pe treptele Teatrului Giulești, acum Opera Comică, pentru a intra la meciuri.

Faptul că doamna Felicia Filip, o voce celebră pe mapamond, a acceptat invitația noastră de a interpreta Imnul țării ne onorează, iar momentul va fi cu adevărat istoric. Îi mulțumim și îi urăm la mulți ani, azi chiar la aniversarea stimatei doamne!”, a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

VIDEO » Mihai Dăscălescu, golgheterul Rapidului în sezonul 1999-2000, despre Lupu, Raț și Iencsi

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali e categoric: „Nenea Keșeru ăsta nu a avut destule șanse?” » Ce jucători vrea să testeze înainte să le decidă viitorul

Flavius Stoican, replică după criticile lui Dusan Uhrin: „Există o eleganță a sufletului! Nu te duci într-o casă, iar apoi vorbești negativ”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează