FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Încă o accidentare gravă la Craiova » Crăciun, out 8 luni!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

După Dănănae şi Florin Costea, a venit rîndul atacantului Cătălin Crăciun (18 ani) să devină indisponibil pentru opt luni de zile.

"Chiar dacă aş fi ştiut că voi suferi o astfel de accidentare, pentru binele echipei pentru a se salva de la retrogradare, tot aş fi intrat pe teren.

Este un moment dificil pentru mine. Sper să revin cât mai repede, să am parte de o operaţie reuşită şi de o recuperare foarte bună. Nici acum nu am avut puterea de a revedea faza, mi-a fost frică. În momentul contactului, pur şi simplu am simţit că mi-a fugit genunchiul şi că a trosnit ceva.

Am fost puţin atins şi de unul dintre fundaşii gălăţeni. Va fi greu pentru mine, însă cu multă putere şi ambiţie voi depăşi această perioadă", a declarat Cătălin Crăciun.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  29 Mai 2010, 16:20

ar trebui sa dea de gandit ce pregatire s-a facut ... avand in vedere ca au avut aceeasi accidentare toti 3...

thebluestlion
thebluestlion  •  29 Mai 2010, 15:23

Multa bafta! Mai bine acum, ai 18 ani, inca dia cu stangul in dreptul, decat la 22-24 cand speram sa fii pe val! Sanatate si o recuperare cat mai buna!

 •  29 Mai 2010, 15:18

deci cum p.ln sa nu se accidenteze daca n-au pregatire si mananca numai tampenii ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează