FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Încă un avocat pentru Dan Petrescu » Marius Șumudică critică arbitrii din România: „Și antrenorii sunt oameni” :)

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 10:58

Marius Șumudică, antrenorul lui Gazisehir Gaziantep, a vorbit despre scandalul dintre Dan Petrescu și Sebastian Colțescu și suspendarea de 4 etape primită de antrenorul celor de la CFR Cluj după meciul cu Astra, 2-3. 

La fel ca Ilie Dumitrescu, și Marius Șumudică i-a luat apărarea lui Dan Petrescu. Șumi, unul dintre cei mai vulcanici antrenori, cu multe etape de suspendare la activ din cauza conflictelor cu arbitrii, a criticat comportamentul „fluierașilor” de la noi, pe care i-a acuzat că elimină prea ușor antrenorii. 

„Eu nu am înjurat niciodată un arbitru. Nu am avut astfel de contre. Dar uite, de doi ani antrenez în Turcia și Arabia Saudită și nu am fost niciodată eliminat. Aici, arbitrul vine și vorbește cu tine, există dialog. Îți explică. Faptul că se dau cartonașe galbene, la prima abatere, e o idee bună. Nu te trimite din prima în tribună.  

În România, te trimite imediat în tribună. Da, nu sunt de acord să înjuri sau să faci alte gesturi lipsite de fair-play. Dar și antrenorii sunt oameni. Muncim luni de zile, e presiune mare. Nu vreau să fiu avocatul domnului Petrescu, dar la noi se face exces de zel. Ar trebui să fie mai mai greu dictate eliminările. La prima abatere ar trebuie să primești un avertisment. Nu trebuie să te elimine imediat, la orice gest.

Cu un arbitru e ca la Poliție. Dacă arbitrul și polițistul spun ceva, au dreptate. Uite, la un meci amical arbitrul mi-a eliminat un jucător pentru că l-a înjurat. Nu știu cum a înțeles că l-a înjurat pentru că arbitrul nu vorbea engleză și jucătorul nu știe turcă. A scris în raport că l-a înjurat și Kayode nu va juca în meciul cu Beșiktaș. Arbitrii sunt suverani”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

Citește și:

Ilie Dumitrescu intervine după suspendarea lui Dan Petrescu: „E prea mult! Ați uitat ce a făcut atunci Colțescu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
starcraft
starcraft  •  12 Septembrie 2019, 15:13

Si antrenorii sunt huligani si necivilizati.

risc_mix
risc_mix  •  12 Septembrie 2019, 14:05

Alt mascarici. Pai ce ma prostovane eu nu muncesc? Dar educatia si buna crestere nu ma lasa ca atunci cand sunt nervos sa sar cu pumnii sau sa injur si sa jignesc colegii, sefii, vecinii, etc. De asemeni, sanatatea mea mentala imi permite un anumit autocontrol. Ceea ce nu e cazul la tine, petrescu, stoican, etc.

fibra
fibra  •  12 Septembrie 2019, 13:27

Nu e exces de zel Sumi. Daca faci ca Petrescu in spatiul public esti legat imediat.Ce vrei sa spui ca doar antrenorii sunt oameni iar ceilalti niste aia nedefiniti?Stadionul nu e loc public? Antrenori, jucatori,spectatori trebuie tratati egal cu cei de pe strada. Ce spui tu decurge din faptul ca la noi in cele mai multe cazuri victima e vinovata,o aberatie de neimaginat in lumea civilizata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează