FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Încă un candidat la preşedinţia FRF! » Vasile Avram visează să-l înlocuiască pe Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 noiembrie 2013 21:17

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri, Vasile Avram, îşi va anunţa în zilele următoare candidatura la preşedinţia FRF.


Gazeta a aflat de la surse din anturajul lui Avram că acesta le va face concurenţă fostului internaţional Gică Popescu şi lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal


Adrian Porumboiu se gîndeşte şi el să intre în cursa pentru şefia FRF. Patronul formaţiei FC Vaslui ar fi dispus să candideze doar dacă nu intră în cursă şi Anghel Iordănescu.


Vasile Avram a fost achitat în dosarul Dosarul Mită în Elicopter. Avram fusese trimis în judecată de DNA pentru luare demită, 19.000 de euro, spre a delega arbitri doriţi de FCM Tg. Mureş.

Citeşte şi: Variantă SF propusă de primul înscris în cursa pentru preşedinţia FRF: "Laurenţiu Reghecampf împreună cu Mircea Lucescu"

 

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (57)
romaniaargentina32
romaniaargentina32  •  24 Noiembrie 2013, 00:03

oare n-ar putea sa candideze toti la functia de sef de celula?

flocirica
flocirica  •  23 Noiembrie 2013, 22:43

ce mai vrea penalul asta? ce tupeu are charly chaplin asta trist? nu si-a arata "valoarea" in fotbal? asta cred ca o sa aiba voturi cu minus!!!

mambo
mambo  •  23 Noiembrie 2013, 22:37

Daca n-am murit de cancer se incearca cu o tuberculoza. Ce miere o curge pe culoarele FRF-ului de se aduna toti ratatii la un bilet in plus. Teama mi-e ca se va alege praful si de alegerile astea si ne asteapta iar o perioada cenusie in fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează