FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Încă un detaliu favorabil pentru calificarea lui Dinamo în play-off » Speranțe și mai mari pentru "câini" cu Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 16:14

Dinamo va juca sâmbătă, pe terenul Astrei, de la 19:45, în ultima etapă din sezonul regulat. Echipa alb-roșie are nevoie de victorie pentru a se califica în play-off. "Câinii" au câştigat ultimele trei meciuri jucate la Giurgiu

Misiune ușoară pentru Dinamo, sâmbătă, la Giurgiu! Cel puțin pe hârtie! Astra este calificată matematic în play-off, iar Iordănescu a dezvăluit într-un interviu pentru GSP că își va menaja titularii pasibili de suspendare pentru a-i avea în prima etapă de play-off. Dar nu doar aceste elemente o indică pe Dinamo ca fiind favorită.

Ultimele confruntări sunt favorabile bucureştenilor, ei câştigând ultimele trei partide disputate pe terenul Astrei! Mai mult, două dintre acestea au fost la scor: 4-1 şi 5-2, ambele în 2016. Ultima înfrângere la Giurgiu a avut loc pe 2 mai 2016, 2-4, când astralii au câştigat titlul şi aveau un lot plin de staruri.

Şi la palmaresul total din ultimele zece întâlniri este de partea "câinilor". Ei au câștigat de patru ori, au scos patru remize și au fost învinși de doar două ori.
Spre deosebire de antrenorul Astrei, Vasile Miriuță va arunca în luptă tot ce are mai bun pentru că doar o victorie îi poate duce pe dinamoviști sută la sută în play-off. Un egal ar însemna că roș-albii trebuie să aștepte rezultatele contracandidatelor.

13.4 milioane €valorează lotul lui Dinamo în acest moment. Astra este cotată la 11,3 milioane €

1.500.000 €valorează fiecare dintre Hanca și Torje, cei mai scumpi dinamoviști. De la giurgiuveni, cel mai scump e Florentin Matei, cotat cu 500.000 € mai puțin 

Dinamo împotriva Astrei în ultimele 10 meciuri

clipboard01
Total: 4 victorii, 4 egaluri, 2 înfrângeri

Trio devastator

Dintre ultimele 10 meciuri jucate între cele două combatante, 7 au fost jocuri spectaculoase, cu mai mult de două goluri marcate, iar Dinamo are în acest moment în componență trei fotbaliști care au punctat de mai multe ori în aceste întâlniri. E vorba de atacantul Nemec și de mijlocașii Hanca și Palici. Fiecare a reușit câte 3 goluri în ultimele 10 întâlniri cu Astra. De partea cealaltă, giurgiuvenii nu mai au niciun golgeter în acest clasament după marea "epurare" din vară, când au fost vândute toate vedetele. Singurul fotbalist cu gol împotriva lui Dinamo în ultimele 10 întâlniri este Romario Moise. Unica sa reușită s-a înregistrat în cel mai recent meci, 1-1, în Ștefan cel Mare. 

Umiliți în Cupa Ligii

Cea mai mare umilință din ultimele zece partide s-a înregistrat în 2016, în "sferturile" Cupei Ligii. "Câinii roșii" au câștigat în reprizele de prelungire cu 5-2, chiar la Giurgiu, iar golurile au fost marcate de Gnohere, Palici, Daniel Popa, iar Hanca a semnat o "dublă". Pe banca tehnică a bucureștenilor era Ioan Andone, iar pe cea a giurgiuvenilor Marius Șumudică.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 Februarie 2018, 12:43

viitura va juca cu sepsi în out,și cu botșănii

427951077389201
Mihai Tanase  •  23 Februarie 2018, 08:15

Astra -Dinamo = Craiova-Viitorul de anul trecut .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează