FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un român în MLS?! Dragoș Nedelcu este dorit de Chicago Fire » Pe ce sumă se poate face mutarea

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 12:07

Așa cum GSP.RO a dezvăluit miercuri în exclusivitate, mijlocașul Dragoș Nedelcu, 21 ani, poate pleca în această iarnă și ar putea ajunge în SUA.

Impresarul lui Dragoș Nedelcu a primit o hârtie de la FCSB potrivit căreia se poate transfera până la 1 martie 2019 pentru două milioane de euro, iar jucătorul are deja o ofertă importantă. Dragoș Nedelcu ar putea ajunge în MLS, la Chicago Fire, potrivit Prosport.

Americanii ar fi dispuși să achite suma cerută de Gigi Becali pentru ca mutarea să se realizeze în zilele următoare, perioada de transferuri din SUA fiind deschisă de pe 13 februarie.

17meciuri are Nedelcu în acest sezon la FCSB

1.500.000 €este cota lui Nedelcu la transfermarkt

Dacă transferul lui Nedelcu la Chicago Fire s-ar realiza, acesta ar fi al doilea român care ajunge în campionatul din SUA în această iarnă, după Alex Mitriță, care a fost transferat de New York City FC de la CS U Craiova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
satyricon
satyricon  •  14 Februarie 2019, 23:53
Postat de digei pe 14 Februarie 2019, 12:47

Pentru tinerii care-si fac prizonieratul la FCSB! Ati vazut cat de usor se pleaca de la Craiova, Viitorul, Dinamo? Doar voi stati acolo, in lanturi. Ati vrut la "Steaua" acum stati vreo 3-4 ani acolo, sa va terorizeze "nea Gigi"! Nedelcu a fost baiat destept, a dat pe langa minge exact cat trebuia, sa nu iasa din atentia selectionerului, al echipelor de afara dar si cat sa-l faca pe Becali sa -si doreasca sa scape de el, pe oricat. Asta e strategia sa scapati *** din Pipera.

Asa e ai dreptate. De ce sa fii prizonier la Steaua (FCSB) pe 10-15 mii de euro pe lună (!!!), mai bine sa fii liber la rinam0 pe 4-5 mii, liber sa te dea redmic afara, liber sa te bați la play-out, liber sa te zbați într-o mocirla de mediocritate.

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  14 Februarie 2019, 14:29
Postat de digei pe 14 Februarie 2019, 13:25

Bai taune, am inteles, ai "argumente", dar de ce trebuie sa incepi prin a ma jigni? Crezi ca eu nu pot sa fiu golan, sa arat ca sunt nervos si cunosc tot repertoriul de cartier? Cu ce apari tu mai inteligent daca faci asta? Dimpotriva, arata ca esti disperat sa-ti demonstrezi saracia vocabularului si faptul ca n-ai inteles nimic. N-a zis nimeni sa plece Man, asta vad ca nu intelegi, problema e cea a clauzei puse, aia-l tine prizonier, pune presiune, il demoralizeaza in timp.

Clauza aia este pusa pt a proteja jucatoroul si clubul de impresarii care ii impuie capul.Uite si mitrita a avut clauza si tot a plecat.Ce te faci daca un jucator are 5-6 meciuri bune iar in jurul lui incep sa roiasca impresarii cu oferte care il ametesc pe jucator.Asa avand o clauza ii spune jucatorului tu vezi-ti de treaba ta joaca cat mai bine ca o sa pleci cand hotaraste clubul nu cand hotarasc impresarii.De aia ti-am vorbit mai dur ca sa intelegi cum sta treaba.Sa nu mai aberezi pe aici ca ii tine jijica legati ca este stapan de scalvi.iti pot da 3 exemple de jucatori carora jijica le-a dat drumul la mai bine.Adi popa plecat la salariu de 800 de mii de coco ,Nita si Budescu.Carora jijica nu le-a pus bete in roate.Dar voi v-ati obisnujit pe vremea lui Dinamo si a lui giovani,cum facea un juctor 2-3 meciuri bune cum era vandut.Intai iti faci datoria pt echipa cu care ai contract si apoi pleci.Asta nu intelegeti voi.La fel cum a facut si Mitrita.A jucat 2-3 ani la Craiova si-a facut datoria catre echipa apoi pleci.Stiu pe voi va rama jijica pt ca e singurul patron care nu cade in cur la prima oferta.

aatreyu
aatreyu  •  14 Februarie 2019, 13:30

Duamne ajuta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close