FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un spaniol la Dinamo? De data aceasta, unul cunoscut „câinilor”

Jose Romera
(foto: Raed Krishan, GSP)
Jose Romera (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 15:27 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 15:37

Dinamo continuă campania agresivă de transferuri, chiar dacă de câteva zile s-a împotmolit la tranzacția cu numărul 9. „Câinii” l-ar putea aduce pe Jose Romera (33 de ani), fotbalist care a mai jucat la Dinamo între 2016 și 2018.

Cosmin Contra studiază posibilitatea de a aduce fotbaliști pe toate posturile, căutând încă un jucător de atac și cel puțin doi pentru faza defensivă. 

Dacă în privința lui Guillermo Fernandez Hierro, ex-Athletic Bilbao, atacant, și Aleix Garcia, ex-Manchester City, mijlocaș defensiv, sunt discuții ample vizavi de salariile celor doi, bucureștenii sunt în tratative și pentru doi apărători, cu trecut dinamovist.

68 de meciuria adunat Romera în alb-roșu, două goluri și 6 assist-uri

Despre Claude Dielna, GSP.RO v-a informat încă de săptămâna trecută, francezul fiind în acest moment la Miami, unde are o proprietate, căutându-și și în MLS un angajament. Ieri, Jose Romera, 33 de ani, fostul fundaș dreapta al "câinilor", și-a reziliat acordul cu Almeria, a devenit liber de contract, iar agenții săi l-au propus managementului iberic din Ștefan cel Mare. 

Radio Dinamo 1948 a anunțat interesul manifestat pentru jucătorul care a contribuit la locul 3 și Cupa Ligii din 2017, sursele Gazetei afirmă că "Guriță" ia în calcul "repatrierea" fostului său elev. Mai ales că Romera s-a simțit foarte bine în Ștefan cel Mare, iar la plecare în 2018 a avut un mesaj emoționant pentru suporterii "câinilor", existând o afecțiune reciprocă între părți.

58 de partidea strâns Romera pentru Almeria în două sezoane

În acest moment, doar venezueleanul Alexander David Gonzalez este fundaș dreapta de meserie la Dinamo. Giani Crețu, care a început sezonul acolo, a fost doar o improvizație. Cum, de altfel, a fost și Deian Sorescu în mandatul trecut.

Sunt mândru și recunoscător pentru că mi s-a oferit șansa să apăr tricoul lui Dinamo, păstrez doar momentele frumoase de aici, vreau să spun un mare "mulțumesc" celor mai buni fani ai mei, m-ați făcut să mă simt special. Atmosfera și cântecele voastre vor rămâne în mintea mea pentru totdeauna.
- Jose Romera, la despărțirea de Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ce-a ajuns Academia lui Dinamo: „20 de mingi la 5 grupe. Dacă se sparge una, e «război nuclear»!”

DINAMO. EXCLUSIV Ce se întâmplă cu românii: Ahmed Bani, primul out » Planurile spaniolilor cu jucătorii tineri de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
creeperno
creeperno  •  18 Septembrie 2020, 22:40

Mai mult de 10 mii salariu nu i-as da

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  18 Septembrie 2020, 17:40
Postat de elgabri pe 18 Septembrie 2020, 16:40

Tu de unde ti iei iara ??? Tot timpul esti pe langa !!

batii campii original, pana acum tot ce am zis sa adeverit

murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  18 Septembrie 2020, 17:38
Postat de catalin.fcdb pe 18 Septembrie 2020, 16:12

N ar fii rau Romera dar tind sa cred ca putem aduce alt fundas mai bun, pe Romera poti sa-l iei pentru ca il cunosti deja si a mai jucat aici, in mandatu lui Contra a lasat o impresie buna , chiar fiind un fundas foarte bun , sa vedem, neaparat sa-i aduca pe Dielna, Hierro si Aleix Garcia, ar fii bomba.

Sa nu ajungem ca caricatura fc5b!! Cacofonia am cautat-o ca sa arate realitatea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează