FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Încă o lovitură pregătită în culise! Claude Dielna ar putea reveni la Dinamo, însă cere un salariu uriaș

Claude Dielna ar putea reveni la Dinamo. foto: GSP
Claude Dielna ar putea reveni la Dinamo. foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 15:51 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 16:20

DINAMO. Intrați în „era spaniolă”, „câinii”au oficializat deja opt transferuri în ultimele săptămâni. Cel de-al nouălea ar putea fi o altă lovitură de imagine pregătită de Pablo Cortacero: francezul Claude Dielna ar putea reveni în „haită”!

După ce l-a „repatriat” pe atacantul Adam Nemec, Cosmin Contra și-ar dori să readucă la Dinamo un alt jucător cu care a colaborat în trecut. Este vorba despre fundașul central Claude Dielna (32 de ani), care a mai evoluat pentru roș-albi în sezonul 2016-2017. Adus atunci de Adi Mutu, francezul a reprezentat o piesă esențială pentru Dinamo, care a luptat cu șanse reale la titlu până în ultima etapă.

Claude Dielna pune condiții pentru a reveni la Dinamo 

DINAMO. EXCLUSIV Încă o lovitură pregătită în culise! Claude Dielna ar putea reveni la Dinamo, însă cere un salariu uriaș
Claude Dielna

Din informațiile obținute de GSP.ro, Dielna le-a fost propus șefilor lui Dinamo, marele impediment fiind reprezentat de salariu cerut de francez. Liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, Dielna nici nu concepe să revină în România pe un salariu mai mic de 25.000 de euro! 

Rămâne de văzut dacă noua conducere a dinamoviștilor va fi dispusă să-i statisfacă fundașului pretențiile salariale ridicate pe care le are, mai ales în contextul în care salariile de la Dinamo au crescut considerabil

175.000 de euroeste bugetul anual de salarii în acest moment la Dinamo, în Top 3 în România în acest moment, alături de CFR Cluj și FCSB

Excentricul Dielna locuiește la Miami și își caută în prezent o echipă în MLS, însă n-ar spune „nu” unui come-back la Dinamo în cazul în care va primi salariul cerut. Acesta a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Lorient, Istres, Olympiacos, Sedan, Ajaccio, Sheffield Wednesday, Slovan Bratislava, Dinamo, New England Revolution, Portland Timbers și CS Universitatea Craiova.

VIDEO Match Preview Dinamo - FC Botoșani, duel din runda #3 din Liga 1

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Devine „câine” pentru 200.000 de euro! Cosmin Contra pregătește sezonul următor, în care vrea titlul

FOTO Dinamo a mai oficializat o mutare! A venit sub formă de împrumut, de la „coșmarul” marii rivale

Face Cosmin Contra o superechipă? Cum arată primul „11” cu fotbaliști trecuți pe la Barcelona, Real Madrid și Bilbao

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
andrei.f
andrei.f  •  12 Septembrie 2020, 05:39

Oare de când nu a mai câștigat dinam0 un meci, chiar am uitat ?

creeperno
creeperno  •  11 Septembrie 2020, 23:01

E binevenit

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  11 Septembrie 2020, 22:48
Postat de mario_rdfe pe 11 Septembrie 2020, 19:46

Iar o iei pe aratura, din start comm tau nu este credibil, din primele randuri..asa ca nici nu este nevoie sa fie citit pana la capat ! Deci tu spui ca TOTI jucatorii adusi de spanioli sunt trecuti bine de 30 de ani...cine te a pacalit ? tu chiar te informezi inainte sa scrii ceva ? Dintre jucatorii adusi de spanioli, sunt doar 2 de peste 30 de ani...Portarul, 31 de ani..varsta foarte potrivita ptr un portar ..si Nemec, care a fost adus de Contra, nu de spanioli !

Adam Nemec(34) Janusz Gol(34) Vlad Achim (31) Isma López (30) Tomás Mejías(31) . Tu nu ai credibilitate in comentarii bai ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close