FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 2-0

Încă un străin din Liga 1 îl atacă pe Hagi: "Vă minte! Să vă povestesc ce s-a întâmplat"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 13:35

Madson, mijlocașul celor de la CS U Craiova, a sărit în apărarea lui Rambe după incidentele care au avut loc la finalul partidei dintre Viitorul și CS U Craiova (2-0) și a povestit un episod care a avut loc la meciul tur și în care a fost implicat tot Hagi. 

Madson susține că Hagi a avut o altercație cu un alt fotbalist al Craiovei, Kay, cu care s-ar fi certat în drum spre vestiare. 

"Hagi vă minte! Hai să vă povestesc cum au stat lucrurile. La pauza meciului din tur, Kay a rămas pe tunelul spre vestiar pentru a vorbi cu arbitrul partidei. Atunci a apărut Gică Hagi și i-a spus că nu are el ce căuta să discute cu arbitrul, că este în România, să plece. Țipa foarte tare și îi tot repeta lui Kay că trebuia să primească de mai multe ori cartonașul galben.

Am apărut și eu, iar Hagi a început să-mi spună și mie că trebuia să iau cartonașul roșu. Eu nu l-am băgat în seamă pentru că îmi era frică să nu iau încă un galben, eu deja aveam unul. I-am spus lui Kay să mergem în vestiar, i-am spus în portugheză, iar Hagi a înțeles că l-am înjurat", a declarat Madson la Fanatik. 

Citește și:

EXCLUSIV Măsură drastică după scandalul dintre Rambe și Hagi de la finalul jocului! Fotbalistul urmează să fie exclus din lotul Craiovei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
882637448524179
Jean Necsulescu  •  06 Decembrie 2016, 14:21

gica esti un betiv si mincinos notoriu ai fost protejat prea mult si ai fost sustinut de ziaristi dar tu esti exact cum am spus la inceput

parioli26
parioli26  •  05 Decembrie 2016, 19:26
Postat de Adrian Addryano pe 05 Decembrie 2016, 15:58

Hagi şi-a pus GAJ la banci,hotelul şi stadionul pentru a avea echipă!!!!!!!!Hagi a dat totul pentru acest fenomen şi nu suportă să fie luat la misto de unii parasutati ILEGAL în competitie,acum 4 ani!!!!!!!!!

Asa și... cati nu au datorii la bănci... hai sa începem toți sa ne comportam ca mojicii doar pentru ca avem credite...

antalmihai
antalmihai  •  05 Decembrie 2016, 18:04

***, *** , ***,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează