FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0

FOTO Bătaie generală pe teren! Rambe i-a băgat mâna-n gât lui Hagi și totul s-a lăsat cu două "roșii": "Mă ia pe mine ăsta la bătaie?"

Foto: CSUC +14   FOTO
Foto: CSUC

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 22:31

După fluierul de final al partidei dintre Viitorul și CSU Craiova, 2-0, s-au încins spiritele în momentul în care băieții lui Hagi s-au bucurat pentru că au urcat pe locul 1.

Vătăjelu a intervenit în cercul bucuriei jucătorilor Viitorului și Hagi a intervenit, împingându-l pe fundașul Craiovei. În acel moment a apărut și Rambe care l-a împins la rândul lui pe Hagi.

Din spate a venit Rîmniceanu, care nu și-a putut stăpâni nervii și a sărit să-l bată pe Rambe.

Portarul Viitorului și Rambe au văzut în cele din urmă cartonașul roșu.

"Cine ești tu să faci probleme aici? Faci tu ce vrei tu, bă? Las-o dracului! Auzi, bă, ce face ăsta?! Mă ia pe mine ăsta la bătaie? Ăștia au venit să mă bată pe mine acasă?", erau țipetele care se auzeau din gura lui Hagi în timpul interviurilor de după meci de la Dolce.

"Am avut o problemă cu Cătălin Carp. Nu trebuia să vină după meci să-mi adreseze injurii. Ei au fost mai buni, dar nu trebuia să se termine în acest fel. Un meci care trebuia să fie frumos s-a terminat în acest fel. Chiar dacă ne-au bătut nu trebuia să se termine așa. Am rămas cu un gust amar", a declarat Vătăjelu la TV Digi Sport.

"Eu n-am văzut nimic. Am plecat la cabine imediat după ce s-a terminat. L-am căutat pe Hagi să-l felicit, dar nu l-am văzut" Gheorghe Mulțescu la Dolce

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (189)
gigelos
gigelos  •  04 Decembrie 2016, 13:17
Postat de Sergi Serghei pe 04 Decembrie 2016, 12:53

IL ASTEPTAM PE MONARH LA CRAIOVA, *** :))) PENTRU CRAIOVA AI MURIT!!!VEI VEDEA CE PRIMIRE VEI AVEA DE ACUM INAINTE...

sa speram ca o sa mai aveti echipa .stadion da echipa nu e sigur anrp

725460800940269
Sergi Serghei  •  04 Decembrie 2016, 12:53

IL ASTEPTAM PE MONARH LA CRAIOVA, *** :))) PENTRU CRAIOVA AI MURIT!!!VEI VEDEA CE PRIMIRE VEI AVEA DE ACUM INAINTE...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  04 Decembrie 2016, 11:31

Ce sa intelegem de aici ? Ca Hagi , Hagi la 50 de ani nu are voi sa-l impinga pe Vatajelu ce sarise la bataie ? Se vede clar ca-l impinge si ii spune du-te ba de aici ! I-a facut un bine , pentu Vatajelu urma cartonasul rosu , alte probleme . Se vede cum Vatajelu intelege situatia si nu riposteaza . Daca riposta era terminat ca fotbalist .Suta la suta . Vine apoi Capul ala Verde si iese o mizerie . Andone gandeste la fel .Ia vedeti , , Cu cine sa fac performanta , cu unul din Panama si cu unul dinAfrica de Sud ? Nu a comentat nimeni . Daca ne respectam ca popor lui Rambe trebuie sa i se inchida contractul .Zenga a fost dat afara din Serbia pentru ca nevasta-sa a zis ca Belgrad e un oras unde se plictiseste . Asta in presa din Romania . O fi Hagi incult ,needucat cum o fi dar e Hagi al nostru . Ati uitat

Vezi toate comentariile (189)
Comentează