FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Încă un transfer de ”răsunet” la ACS Poli » L-au luat și pe Suarez

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 12:49

ACS Poli a reușit doar al doilea transfer al iernii. După olandezul Prince Rajcomar timișorenii și-au luat un mijlocaș spaniol de la CD Tenerife.

Abel Suarez (24 de ani) se încadrează în regimentul de nume sonore ale echipei după ce în vară au sosit Javi Hernandez și Fernando Llorente.

Abel Miguel Suárez mai are un nume celebru, Torres. Jucătorul a semnat deja pe un an și jumătate cu ACS Poli conform Digisport. Oficialii clubului așteptau azi ultimele acte pentru ca noul mijlocaș iberic să poată pleca în Turcia, acolo unde Florin Marin comandă asupra a doar 19 nume.

Fotbalistul spaniol și-a petrecut întreaga carieră sub contract cu Tenerife, club care îl împrumuta mereu în sezoanele precedente. Abel Suarez a recunoscut în presa din Spania că pentru a avea șansa de a evolua trebuie să plece. El a bifat doar șase jocuri pentru fostul său club din Segunda în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează