FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un transfer marca MM Stoica? Oficialul de la FCSB insistă pentru un jucător cu cifre groaznice: n-a mai jucat un meci oficial de 5 luni

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 13:56

După ce l-a adus pe fundașul portughez Artur Jorge, care și-a dat autogol la 14 secunde de la debutul la FCSB, Mihai Stoica încercă aducerea atacantului Raul Rusesecu.

Raul n-a mai jucat de 5 luni la Osmanlispor şi ia în calcul revenirea la FCSB, care l-a mai reactivat şi în urmă cu 3 ani.

Când Rusescu dă de greu în străinătate, colacul său de salvare se numeşte Steaua. Acum a reapărut varianta de a reveni în roş-albastru. Motivul? Clubul de care aparţine, Osmanlispor, l-a trecut pe linie moartă. N-a prins nici măcar un minut în actual sezon, astfel că atacantul se gândeşte din nou să se reactiveze la clubul unde a cunoscut cele mai mari performanţe.

"A vorbit MM cu el, e dispus să revină. Sincer, l-aş vrea, Rusescu e Rusescu. În cazul în care îl luăm pe el, atunci nu se mai pune problema să-l aducem pe Nemec", a declarat Becali.

FCSB l-a mai repus o dată pe picioare pe Raul. În toamna lui 2014, el nu mai avea nici o şansă de a juca la Sevilla, iar gruparea din Ghencea l-a împrumutat. A jucat 31 de meciuri şi a marcat de 11 ori. Randamentul avut atunci l-a ajutat fiindcă în vara lui 2015 a fost cumpărat de Osmanlispor, unde în primele două sezoane a avut o prestaţie destul de bună, a înscris 17 goluri.

În actualul sezon, Rusescu a dispărut din echipă, iar gruparea turcă s-a prăbuşit în clasament, e ultima cu numai 7 puncte! El mai are contract cu Osmanlispor până în iunie 2019 şi nu e dispus să rezilieze, mai ales că are un salariu foarte bun, aproape 800.000 de euro pe sezon. Varianta luată în calcul ar fi cea a unui împrumut, turcii să-i susţină mare parte din contract. Steaua i-ar achita cel mult 150.000 pe an! 

52 de goluri a marcat Rusescu în cele 3 sezoane în care a jucat la Steaua: 2011-2013 şi 2014-2015

2.000.000 €milioane de euro a fost profitul realizat de Steaua cu Rusescu: l-a cumpărat de la Urziceni cu 200.000 de euro şi l-a vândut la Sevilla cu 2,2 milioane

Cifrele negre ale lui Rusescu

  • n-a mai jucat un meci oficial de 5 luni, din 3 iunie, Beşiktaş - Osmanlispor 4-0
  • n-a mai dat gol de 9 luni, din 25 ianuarie, din meciul de Cupa Turciei, Osmanlispor - Kirklarelispor 3-0
  • n-a mai dat gol într-un meci de campionat de 1 an şi două luni, septembrie 2016: Trabzonspor - Osmanlispor 0-2
  • n-a mai dat gol în două meciuri consecutive de peste 1 an şi jumătate, 27 februarie şi 5 martie 2016, ambele meciuri în tricoul lui Osmanlispor

Ar trebui FCSB să-l transfere pe Rusescu?

DA
NU

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Noiembrie 2017, 12:19
Postat de randoom.__ pe 31 Octombrie 2017, 16:33

deci dinamo aka rusinea romaniei trece prin cele mai crunte umilinte in timp ce Steaua are 3 victorii din 3 in europa si tie iti arde de alte echipe? wtf? chiar *** echipe. prin cate umilinte inumane trebuie sa mai treceti pentru a nu mai comenta pe gsp prostii?

amuzant este altceva! imi aduc aminte cand eram copii si jucam fotbal, aveam pe unu care juca in echipa adversa si radea de noi cand dadea gol! meciurile se terminau de regula cu 10-1 pentru noi! dar el radea ca am fost asa prosti sa luam un gol! cam asa e si cu astia care sustin csa-talpan! ei rad si fac misto de FCSB care e pe primul loc in Romania, pe primul in grupe in EL, dar nu se uita ca ei se umplu de merda in liga a 4-a, cu sanse minime de a promova anul asta! bravo, petite cerveaux!

liviuemil
liviuemil  •  31 Octombrie 2017, 20:26

Rusescu i-si revine in mai putin de o luna. Are fotbalul in singe! Si asta conteaza.

indolentu
indolentu  •  31 Octombrie 2017, 18:07

ba da decind mumuescoica asta se ocupa de transferuri cind pentru frauda in transferuri a fost trimis in chempingu rahova si are interdictie citiva ani sa se ocupe de asa ceva?acu randormitu nu mai vede ca justitia ie oarba si sa l trimita inapoi in chemping pa ieliberatu asta conditionat care nu respecta regulile eliberarii?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează