LIGA 1  ·  TRANSFER

Încă un transfer reuşit de Astra! Revenire controversată la echipă: "Jucător de un euro, cu fractură de caracter"

Miercuri, 11 Februarie 2015, 00:00

După ce l-a adus pe portughezul Nuno Pinto, Astra a ajuns astăzi la un acord cu Tembo, cel care revine la gruparea giurgiuveană.

După mai bine de un an în care Tembo şi Astra s-au aflat în litgii, după ce fotbalistul a plecat cu scandal de la echipă, cele două parţi au ajuns la un acord, iar mijlocaşul de 25 de ani a revenit la echipa lui Ioan Niculae.

"Cînd a plecat de la Astra s-au spus nişte vorbe la nervi, dar acum totul a revenit la normal. Şi Astra avea nevoie de Tembo şi el avea nevoie de Astra. Este păcat că nu s-a ajuns la un acord mai devreme.

În perioada în care nu a avut echipă, el s-a antrenat cu o formaţie din ţara natălă şi s-a pregătit şi a jucat cu naţionala. Este într-o formă fizică bună. Nu cred că va juca cu Steaua, pentru că în următoarele două săptămîni trebuie va avea un program specific şi abia după se va antrena cu restul echipei. Abia peste trei săptămîni ar putea juca. Nu ar fi oportună folosirea lui.

Jucătorul mai avea contract pînă în vară, iar acum a semnat o opţiune de prelungire pentru doi ani, a declarat Mihai Joiţa, impresarul lui Tembo, la DigiSport.

Pe 25 august 2013 Fwayo Tembo era atacat dur de Ioan Niculae, care dorea să-l dea pe un euro, iar azi patronul Astrei s-a poza alături de jucător:

"La toate meciurile în care ne-am bazat pe el, Tembo ne-a făcut probleme. El va juca cu juniorii, nu mă interesează ce va face. Îşi va găsi echipă, poate să ceară salariu mare pentru că pleacă liber. Din păcate, el demult timp nu a mai făcuse ceva pentru echipa asta.

A fost greşeala lui Isăilă că nu l-a scos din echipă pe Tembo. Îi vom da hârtie să plece liber. Nu ştie decît să dribleze şi are o fractură de caracter. O să-l dau oricui îmi dă un euro pe el".

300.000 de euro este cota lui Fwayo TemboCâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (3)

paul.o.53  •  12 Februarie 2015, 05:04

"În perioada în care nu a avut echipă, el s-a antrenat cu o formaţie din ţara natălă şi s-a pregătit şi a jucat cu naţionala." Poate ne spuneti si despre ce nationala este vorba : Uganda? Somalia ? Namibia ?

gerulozaurus  •  11 Februarie 2015, 20:20

bai ai dq astia nu dureaza "pretenia" asta mai mult de 1 buca ta luna :))

don_vito  •  11 Februarie 2015, 18:46

Pe lista de transferuri un umflat securist de la Astra la Jilava....

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1