FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încăierare între "câini"! Dănciulescu îl contrează dur pe Giani Kiriță: nu-l consideră un simbol

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 09:55

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv la Dinamo, i-a răspuns lui Giani Kiriţă, cel care a spus că la echipă este nevoie de un om care să se impună în faţa jucătorilor. Danciu-gol lasă să se înţeleagă că nu îl consideră un dinamovist adevărat pe Kiriţă.

"La Dinamo, cea mai căutată funcţie e cea de director sportiv, nu e cea de preşedinte sau antrenor. Lumea trebuie să înţeleagă că nu stau la Dinamo pentru bani. Stau doar pentru că iubesc clubul acesta.

Respectul se câştigă prin ceea ce faci pe teren şi în afara lui, nu cu mănuşile de box.

Multă lume nu ştie discuţiile pe care le am eu şi ce îi învăţ eu pe jucători. Când mă gândesc la dinamoviştii crescuţi de echipă, nu îmi vin în cap decât Marius Niculae şi Florentin Petre", a spus replica lui Dănciulescu, la Digi.

Dănciulescu şi Kiriţă au fost colegi la Dinamo în perioada ianuarie 2002 şi iulie 2003. Kiriţă şi-a început cariera la seniori la Rocar, în 1996, iar după un an a venit la Dinamo, unde a jucat până în 2003.

Poate fi considerat Giani Kiriţă un simbol al lui Dinamo?

DA
NU

Ce a spus ieri Kiriță: 

"La Dinamo trebuie să vină foşti jucători ai echipei, care să le zică actualilor fotbalişti ce înseamnă Dinamo. Degeaba vorbeşte Andone despre spiritul echipei, el nu este atât de apropiat cum ar fi cineva care abia s-a lăsat de fotbal. Marius Niculae ar fi un bun exemplu.

Dănciulescu nu are forţa să ia un jucător de gât şi să îi spună «My friend, aici e Dinamo». El poate să îi înveţe pe jucători cum să dea goluri. Nu a fost niciodată un jucător care să se impună în vestiar" Giani Kiriţă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
arsenie_b
arsenie_b  •  19 Octombrie 2016, 18:02

Intrebarea mea este: o fi oare vreun suporter dinamovist care sa-l considere pe kirita legenda sau simbol?

redshow
redshow  •  19 Octombrie 2016, 17:08

Daca merge Kirita sa- l ia pe vreun jucator de gat si sa- i spuna " my friend aici e Dinamo" ...*** , *** ...then why won' t you invest any money in the club you bald beyotch?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Octombrie 2016, 16:16
Postat de mariuss72 pe 19 Octombrie 2016, 12:46

Giani asta a fost un fundas mediocru care s-a remarcat doar prin gura mare, prinde la baieti care au ompresia ca cine tipa mai tare are si dreptate. Tu poate nu l-ai prins in teren.

Un jucator care avea numai determinare, nu si minte. Si tocmai lui i se acorda importanta si i se pescuiesc vorbele din gura, de zici ca-i cel putin Capello sau Wenger. Jucatorii tembeli, dar cu determinare, au fost intotdeauna pe placul prostimii. Tin minte ca aveam la Sibiu un fundas central pe nume Boar. Un cotonogar si nimic mai mult. "Boar, șo pe el!" era indemnul preferat al masei din tribuna, indivizi atat de inteligenti incat le curgea scuipat din gura! Si ce se mai distrau cand Boar dadea cu adversarii de pamant! Asta spune multe despre nivelul nostru de perceptie a fotbalului!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează