FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Începe judecata în dosarul decesului lui Ekeng » Medicul de pe ambulanță e acuzat de ucidere din culpă

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 18:24

Judecătoria Sectorului 2 a stabilit începerea judecății în dosarul morții lui Patrick Ekeng, decedat pe 6 mai 2016 în timpul meciului Dinamo - Viitorul 3-3.

Instanța a respins toate cererile și excepțiile medicului de pe serviciul de ambulanță Puls, Elena Mihaiela Duță, anunță Mediafax. Aceasta este acuzată de ucidere din culpă în cazul morții camerunezului!

"Respinge cererile şi excepţiile formulate de inculpata Duţă Elena-Mihaiela şi partea responsabilă civilmente SC PULS MEDICA SRL ca fiind neîntemeiate. Constată că este competentă material şi teritorial să soluţioneze prezenta cauză. În baza art. 346 alin. 2 Cpp. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1438/P/2016 din data de 02.02.2017 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti privind pe inculpata Duţă Elena-Mihaiela, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 2 Cp., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata Duţă Elena-Mihaiela, termenul urmând a fi stabilit după rămânerea definitivă a prezentei încheieri. Cu drept de a formula contestaţie în 3 zile de la comunicarea încheierii", se arată în decizia instanței. 

Camerunezul Patrick Ekeng s-a prăbușit în minutul 70 al partidei Dinamo - Viitorul 3-3, 6 mai 2016. Decesul a fost pronunțat după aproximativ o oră și jumătate. Ekeng venise la Dinamo la începutul returului sezonului 2015-16 de la Cordoba și avea două selecții în naționala Camerunului.

2 minute și 47 de secunde
au trecut între momentul prăbușirii lui Ekeng pe gazon și urcarea lui în salvare. Până când ambulanța a ajuns la Floreasca au trecut în total 7 minute!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  11 Mai 2018, 22:43
Postat de baruch pe 11 Mai 2018, 19:42

a, acu' vad ca e doctorita, grasa aia roscata. ghinionul ei. putea sa fie orice doctor in locul ei, cu justitia televizata din romania nu te pui.

Ce are justitia televizata cu lipsa de profesionalism ? Daca ti se face tie rau...si vine un doctor, care nu stie ce sa-ti faca...ce rol mai are justitia televizata ?

baruch
baruch  •  11 Mai 2018, 19:42

a, acu' vad ca e doctorita, grasa aia roscata. ghinionul ei. putea sa fie orice doctor in locul ei, cu justitia televizata din romania nu te pui.

puigdemont.
puigdemont.  •  11 Mai 2018, 19:39
Postat de cpt.ahab pe 11 Mai 2018, 19:30

Justiția românească? Zero barat. Să te ferească Dumnezeu să ajungi pe mâna ei!

Stimabile, mare adevar ati grait! Nu am destule maini sa-mi fac cruce, cate decizii (sinistre) am citit ca iau asa-zisele "instante" din Romania..!! Vai, vai! Prapad! Dumnezeu sa-l odihneasca pe acel sarman african, Ekeng..!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close