FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 1-1

Incidente grave » Fanii "lupilor" susţin că au fost împuşcaţi cu gloanţe de cauciuc! Petrolul nu a avut galerie pe Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 00:17

UPDATE ora 00:17 / Ajunşi în Ploieşti, ultraşii Petrolului au coborît din autocare în centrul oraşului şi au iscat un nou conflict dur cu jandarmii. Suporterii au aruncat cu pietre înspre forţele de ordine, care au replicat prompt.
__________________
Derby-ul Steaua - Petrolul, 1-1, a fost precedat de incidente în care au fost implicaţi suporterii ploieşteni.

Aceştia s-au luat la bătaie cu fani ai Stelei la intrarea în Bucureşti şi scandalul a continuat chiar şi după intervenţia jandarmilor. Fanii Petrolului au fost opriţi în localitatea Domneşti şi cele 10 autocare au fost trimise înapoi la Ploieşti.

Suporterii "lupilor" acuză Jandarmeria şi susţin că au fost daţi jos din autocare şi luaţi la bătaie de forţele de ordine!

"E o bătaie de joc! Doi suporteri au fost împuşcaţi cu gloanţe de cauciuc! Ne trimit înapoi la Ploieşti fără să fi făcut nimic!", susţine unul dintre liderii galeriei petroliste.

Aproximativ 1.000 de fani ai Petrolului s-au deplasat pentru partida din Ghencea.

Varianta Jandarmeriei

Georgian Enache, purtător de cuvînt al Jandarmeriei, a declarat la Digisport: "Noi însoţeam galeria către stadion, le asiguram protecţie. Fanii au oprit coloana cu care se deplasau în zona Domneşti, pe un cîmp, au coborît şi au aruncat cu pietre şi obiecte contondente către forţele de ordine.

Nu sînt suporteri răniţi. Pentru aplanarea conflicului au fost folosite substanţe lacrimogene conform legii, pentru a opri escaladarea conflictului.

Întreaga coloană a fost întoarsă iar în cîteva minute vor pleca înapoi la Ploieşti. Majoritatea fanilor sînt în stare avansată de ebrietate şi se manifestă violent".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (98)
movul29
movul29  •  04 Decembrie 2013, 17:22
Postat de fcuniversitatea1948 pe 02 Decembrie 2013, 07:04

ma intreb unde sunt milogii aia asa zisi suporteri ai petrolului care dupa meciul craiova-petrolul din cupa ziceau despre olteni ca sunt salbatici si alte apelative. ce aveti de zis acum ?

Păi şi ce înseamnă că ai voştri sunt cai breji? În toate galeriile sunt huligani, la voi probabil mai mulţi! Dar asta nu înseamnă că toţi cei 1300 de oameni sunt huligani!!!!

maruss
maruss  •  02 Decembrie 2013, 10:16
Postat de bdgeorge pe 02 Decembrie 2013, 03:40

si chiar nu aveaa nimeni un tel sa filmeze "abuzurile"....???? erau o shlehta de drogati si betivi care nu se duceau la meci decat sa se bata ..ei sunt buni numai cand sunt multi daca ii iei unul cate unul nu prea ai ce alege de ei....

prietene era pe camp,strada neiluminata ce sa filmezi cum jandarmi aruncau cu bolovani si spargeau geamurile autobuzelor si dadeau cu gaze in toata lumea fara sa tina cont de nimic.

marioa
marioa  •  02 Decembrie 2013, 09:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asta spuneam si eu dar pana la urma ii felicit pe jandarmi. Nu de alta dar atata timp cat vad pe aici multi care ii lauda si se bucura pentru ce au facut suporterilor petrolisti este o tara care isi merita soarta. Sa ii casapeasca jandarmii pe unde ii prind pe romani daca sunt batuti in cap si accepta. Comparatia intre atitudinea jandarmeriei in cazul suporterilor maghiari cu atitudinea aceleiasi jandarmerii in cazul suporterilor ploiesteni sau chiar si a protestatarilor de la Pungesti este elocventa pentru cum sunt tratati romanii. Si culmea ca ei accepta un stat politienesc mai rau chiar decat inainte de '89.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează