FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Inedit: locul în care Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu au semnat contractele cu Poli Iași » Gluma lui Basarab Panduru :)

Basarab Panduru a fost amuzat de ideea lui Poli Iași
Basarab Panduru a fost amuzat de ideea lui Poli Iași

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 21:17

Andrei Cristea (36 de ani, atacant) și Cosmin Frăsinescu (35, fundaș central) s-au înțeles cu Poli Iași să rămână până la ultimul fluier al stagiunii, deși contractele le expiră pe 30 iunie.

Pentru parafarea actelor, moldovenii au ales un cadru mai puțin formal. Unii dintre cei mai experimentați fotbaliști antrenați de Mircea Rednic au semnat noile înțelegeri într-un parc din Moldova.

Inedit: locul în care Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu au semnat contractele cu Poli Iași » Gluma lui Basarab Panduru :)
Captură TV Telekom Sport


Fostul internațional Basarab Panduru a comentat în stilul caracteristic imaginile inedite. „Măcar dacă semnau pe buturuga mică, mai făceau ceva, mai răsturnau ceva cu ea”, a spus Pandi, râzând, la TV Telekom Sport.

Poli Iași a început negocierile

Urmează discuţii cu alţi 14 jucători care au contracte până în iunie: Rusu, Mihalache, Klimavicius, Grădinaru, Luckassen, Habibou, Omoh, Longher, Târnovanu, Şerban, Horșia, A. Radu, Bourama și Bădic. 

Din iulie, Poli mai avea înregimentaţi numai 11 fotbaliști, doar cinci dintre aceștia, Passaglia, De Iriondo, Chacana, Platini și Breeveld, cu statut de titulari. În rest, jucători cruzi, precum Axinte, Onea, Zaharia, sau la care s-a dorit să se renunţe: Assulin, Popadiuc și Cabral.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, savuros după adoptarea regulii cu 5 schimbări » Finanțatorul FCSB exultă: „Fac 4 schimbări la pauză!”

Detalii ULUITOARE din negocierile pentru vânzarea lui Dinamo: „Ne-au spus așa: nu cunoaștem niciun Toni Curea, nu avem nicio legătură cu vreun Herminio Menendez”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează