FOTBAL  »  Superliga  »  PRUNEA DESPRE IANCU ŞI DRAGOMIR

"Infractori"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Aşa i-a caracterizat Prunea pe Iancu şi pe Dragomir, cei care îl contestă pe Ionuţ Lupescu. "Lupescu merită să ajungă la Săpoca!". Marian Iancu îl trimite pe directorul general al FRF la un spital de neuro-psihiatrie! Care e motivul atacului declanşat ieri de patronul lui Poli Timişoara? Delegarea lui Kovacs la CFR - Craiova.

"Lupescu e un nebun şi cer să fie supus unui examen psihiatric. Ieşirile lui îmi demonstrează că este un caz patologic. Dacă trece cu bine controlul psihiatric, atunci înseamnă că e un ucigaş profesionist. În plin scandal el deleagă un ungur la meciul CFR-ului, iar la Dinamo trimite un arbitru cu 10 meciuri în Liga I!", a tunat Iancu, susţinut de Mitică Dragomir: "Se întîmplă lucruri incredibile şi o să iasă scandal uriaş între şefii de cluburi şi acest funcţionar al FRF".
Replica Federaţiei a venit de la directorul de relaţii internaţionale, Florin Prunea: "Solidaritatea infractorilor funcţionează la fel în toată lumea. În România ca şi în Columbia. Iancu şi Dragomir formează un tandem perfect şi la ei se verifică exact proverbul românesc care spune că cine se aseamănă se adună. Dacă îl întrebaţi pe Mitică ce înseamnă UEFA şi FIFA, cum se traduc aceste iniţiale, probabil îi va fi dificil să răspundă".

Prunea l-a "mitraliat" pe Dragomir, unul dintre contestatarii lui Lupescu: "Mitică trebuie să înţeleagă că e doar un funcţionar simpatic şi că s-au dus timpurile cînd se făceau delegările la comandă cu «specialişti» din arbitraj. Se ştie cum făcea Dragomir delegările cu ei! Era momentul să se termine odată cu delegările la comandă, să nu facem acum eroi din nişte escroci!".

"Eu sîmbătă am fost naş la un botez. M-am lepădat de Satana şi de toţi infractorii din fotbalul românesc"
Ionuţ Lupescu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
 •  24 Februarie 2008, 11:58

Infractorii intre ei. Sa fim seriosi si sa nu ne mai uitam in gura lor. ROMANIA - Tara in care exemplele sunt doar negative, oriune te-ai uita: sport, politica, afaceri, entertainment si (mai ales) daca deschizi televizorul sau orice ziar. Imi fac bagajele si ma bestelesc singur ca nu am plecat din mizeria asta mai devreme.

 •  24 Februarie 2008, 11:05

S-ar pute (inteleag-se orice) ca Prunea sa aibe dreptate: infractorii se apara unii pe altii; ficare de partea baricadei sale.

 •  24 Februarie 2008, 10:36

PRUNeA si nenorocitul de lupescu...sclavi lu' sandu....e mare manager si el nu stie ce inseamna cuvantul "manager". Sa mergeti sa va da-ti BAC-ul anul asta sau il da-ti odata cu copii vostri? poate va lasa sa copiati de la ei..;)....Forza VIOLA!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează