LIGA 1  ·  RAPID

Înfruntarea

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Mircea Rednic trebuie să aleagă pentru postul de mijlocaş stînga între un australian şi un brazilian. Griffiths sau Cesinha? "Eu am jucat mijlocaş stînga de cînd am început fotbalul, abia după aceea am fost trecut atacant, deci nu mă incomodează postul pe care mă foloseşte Mircea Rednic!", spune "cangurul".

Griffiths (26 de ani) a fost menajat la ultimele antrenamente din cauza unei răceli. "Sînt OK acum şi am ambiţie mare să demonstrez că merit să rămîn la Rapid! Practic, am luat-o de la zero după problemele pe care le-am avut în China", recunoaşte fotbalistul diagnosticat cu miocardită acum cîteva luni.

Cesinha (28 de ani) a fost titularul postului de mijlocaş stînga în prima parte a sezonului. Brazilianul transferat de giuleşteni vara aceasta de la Braga e optimist: "Ryan e prietenul meu, prefer să ameninţ Steaua sau CFR Cluj decît pe el! Nu mi-am pus niciodată problema concurenţei şi nu mă gîndesc nici acum că aş ajunge rezervă!".

3 este locul ocupat de Cesinha în clasamentul celor mai buni mijlocaşi stînga în Top Gazeta. Cel mai bine clasat a fost Culio (CFR), urmat de Artiom Karamian (Poli Timişoara)

25 de meciuri în toate competiţiile a jucat Griffiths pentru Rapid în toamna anului 2006, cînd a marcat 3 goluri. Apoi a fost împrumutat la FC Liaoning, în prima ligă din ChinaFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (4)
 •  03 Februarie 2008, 10:38

Nu conteaza. Avem nevoie de o echipa mobila; Griffo la nationala lui e mijlocas stanga, iar Sisi nu trebuie "incorsetat" pe un post anume, pentru ca stie bine cu mingea. Daca jucatorii se inteleg, o sa avem parte de faze interesante.

 •  03 Februarie 2008, 10:10

Cesinha trebuie sa fie titular.

 •  03 Februarie 2008, 08:30

Cesinha titular 100%, dar sa i se dea si lui Griffiths ocazia sa joace!

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1