FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Întâlnire tensionată între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Era cu Mihai Rotaru și s-a ridicat imediat”. Ce a urmat

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 10:34 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 10:49

Laurențiu Reghecampf trece printr-o perioadă complicată la Universitatea Craiova, dar nu „scapă” nici pe plan personal. S-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu Anamaria Prodan, fosta soție, pe care a ales să o ignore complet. 

„Ne-am văzut, iar când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, «a murit» pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai. Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogește pentru clauză, habar nu am. Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. 

El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea de ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treabă cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan, conform FANATIK.

+41 FOTO

Reghecampf spune că Anamaria Prodan l-ar fi calomniat: „Bea vodkă zilnic și umblă cu escorte!”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, o acuză pe Anamaria Prodan, fosta lui soție, cu care se află în plin proces de divorț, că i-ar fi pus în cârcă acuzații care i-ar putea afecta cariera. Tehnicianul spune că Anamaria le-ar fi trimis un mail jurnaliștilor de la Bild în care a scris că el ar avea probleme cu alcoolul.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a negat informațiile din ziarul german și o acuză pe Anamaria Prodan că i-ar fi înscenat totul: „Acum nu mai am cum să ocolesc subiectul, pentru că știu exact cine l-a dat. L-a dat Anamaria, am și mail-ul cum ea a trimis aceului jurnalist să scrie lucrurile respective. Punct”. Detalii despre dezvăluirea lui Reghecampf, aici. 

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Nepoata lui Robert Turcescu a cucerit vedeta lui Becali de la FCSB! S-au băgat și în afaceri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
mdobresscu02
mdobresscu02  •  12 Iunie 2022, 20:42
Postat de Forzzastiinta pe 12 Iunie 2022, 15:15

*** sporturilor loveste iarasi cu marea sportiva amp, *** valuarea duamnei tinde catre zero in orice domeniu. Ce legătură are duamna cu universitatea Craiova de apare pe articolul despre aceasta echipa?

Corect, dar se poate întreba şi invers : ce legătură are gsp cu sportul ?!

serban191055
serban191055  •  12 Iunie 2022, 19:55

Sunteti de vise urate, domnilor de la GSP ! "Moderati" comentarii pentru limbaj vulgar sau jignitor, dar in acel;asi timp publicati, cu punct si virgula, toate aberatiile, excesele si abuzurile verbale ale acestei individe la adresa unui om care, din bun simt si buna crestere, a ignorat-o pana acum ! Intelegem ca este un subiect gras pentru rating, dar putina decenta nu ar strica. Din partea voastra, ca din partea individei ...

dobrin
dobrin  •  12 Iunie 2022, 18:20

S-o dea Reghe in judecata pentru calomnie, sa ne distram si noi cu un Depp vs. Heard autohton :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează