FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Interviu cu impresarul care l-a adus în România pe „Hagi al Siriei”: „E disperat să joace în Europa”

Mahmoud Al Mawas (în stânga). foto: Guliver/Getty Images
Mahmoud Al Mawas (în stânga). foto: Guliver/Getty Images

Articol de , , - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 15:44 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 16:00

FC Botoșani a semnat cu Mahmoud Al-Mawas, un mijlocaș ofensiv sirian care va câștiga 8.000 de euro lunar, un salariu cu mult mai mic decât erau veniturile cu care se obișnuise. 

Florin Vulturar, agentul care l-a adus pe Al-Mawas în România, e convins că sirianul e atât de motivat încât se va adapta rapid în Liga 1.

- Domnule Vulturar, cum a ajuns Mahmoud la FC Botoșani? 

- Domnul Iftime m-a rugat să-i aduc un jucător de acest profil, un mijlocaș ofensiv, în urmă cu câteva săptămâni. Chiar cu o zi în urmă îmi propusese un partener al meu să-l aducem pe Mahmoud. Îmi spunea că fotbalistul își dorea foarte mult să joace în Europa. Naționala Siriei e aproape calificată la Campionatul Mondial și el vrea să fie în cea mai bună formă la turneul final. Să fiu sincer, nu mă gândeam că-l aducem în România, la Botoșani! 

- Ați văzut că au tot intrat sirieni să-l caute pe site, pe Facebook? 

- Cred că e o lovitură de imagine pentru club și pentru media din România! E un fotbalist extrem de iubit în Siria și o să ridice audiența. Sigur! El nici măcar nu a ajuns la Botoșani și a picat site-ul! Cred că e singurul jucător sirian din Europa, sper să nu greșesc. 

- Dar de ce vine în România? 

- Are o dorință fantastică de a demonstra că poate să se descurce și în Europa. În urmă cu trei săptămâni, a primit din Arabia o ofertă fantastică, ceva ce nu poate să fie comparat cu nivelul de la FC Botoșani! Nu l-a interesat, vrea să joace fotbal și speră să demonstreze și aici că e foarte bun. 

- Ce fel de jucător este? 

- E un mijlocaș ofensiv, număr 10, poate să joace și în bandă, are o viteză bună. Mă aștept să se adapteze ușor la Botoșani, fiindcă sirienii sunt, ca popor, foarte luptători. Ei au trecut prin multe greutăți, nu cred să fie o problemă acomodarea lui în campionatul românesc.

VIDEO Florin Manea, surprins de acuzațiile aduse lui Daniel Tudorache: „Cât am fost la Rapid l-am văzut doar de două ori”

Citește și alte știri de actualitate:

Spaima îngrozitoare trăită de tatăl lui Octavian Popescu, noul puști minune de la FCSB: „A scos cuțitul la mine, puteam să fiu mort”

EXCLUSIV Spaniolii se milogesc de fani! Gazeta a aflat detalii de la întâlnirea dintre conducere și PCH: i-au rugat pe suporteri să plătească datoriile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează