FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU / Dănciulescu i-a făcut portretul ultimului transfer al lui Dinamo: "Eu acolo îl văd jucând"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 18:48

Fostul director general al roș-albilor, Ionel Dănciulescu, îi face portretul lui Gicu Grozav (28 de ani), care a făcut ieri vizita medicală cu formația din Ștefan cel Mare.

- Domnule Dănciulescu, Grozav a semnat cu Dinamo. Ce părere aveți?
- E clar un câștig pentru echipă, dar nu știu în ce formă fizică este în acest moment.

- Vine pe postul de mijlocaș stânga, unde e Salomao, unul dintre cei mai buni dinamoviști.
- Bine, asta nu e problemă pentru că Gicu este un jucător polivalent, poate evolua și în bandă, și în spatele vârfului. Sper să îl pună Claudiu cât mai repede pe picioare din punct de vedere fizic. A dat randament bun și în spatele atacantului, eu îl văd acolo la Dinamo. Sunt variante.

- Cum l-ați descrie?
- E fotbalist de execuție, inteligent, care creează dezechilibru printre adversari. Nu are teamă de duelurile unu contra unu, scoate om din joc ușor și apare foarte bine la finalizare. Repet, cel mai important este să fie bine din punct de vedere fizic.

- Contează și relația bună pe care o are cu Niculescu din perioada U Cluj?
- Gicu a fost mereu cuminte, și-a văzut de treaba lui. Mi-a plăcut mereu de el și ca jucător, și ca om. Un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. 

Citește și:  Cum a fost convins Grozav să semneze cu Dinamo: "A fost principalul argument"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează