FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV Nistor nu se lasă intimidat de transferurile făcute de marea rivală: "Batem Steaua! Cu Budi şi cu Alibec cu tot" » Despre noul look: "Am zis să încerc și eu freza lui Nainggolan"

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2017 12:41

Dan Nistor, 29 de ani, le oferă curaj dinamoviştilor cu toate că mai cere şi el transferuri. Decarul "câinilor" a dezvăluit ce-l motivează cel mai mult în viaţă.

- Dan, cum e viaţa de cantonament cu trei antrenamente zilnice?
- Trebuie să încărcăm mult. Mai aşteptăm şi nişte jucători, sperăm să se întâmple cât mai repede, e nevoie de ei pentru a întări lotul.

- Ce şanse reale sunt la titlu în acest moment?
- În momentul de faţă, nu sunt atât de ridicate pe cât am dori noi. Au plecat mulţi jucători cu experienţă şi sunt mulţi copii de la juniori. Cred că ar mai trebui jucători pentru ambele compartimente, ofensiv şi defensiv. Important e să vină fotbalişti de valoare care să sprijine imediat echipa.

- FCSB s-a întărit cu Budescu, cu Morais şi cu Larie. Este şi mai puternică rivala voastră?
- Da. Budi şi Alibec au automatismele reglate, au relaţii bune de joc, dar tot doi fotbalişti sunt şi ei în cadrul unei echipe de 11. Eu cred că îi vom mai bate şi în sezonul ce vine, ne motivăm extraordinar într-un Derby de România. Nu înseamnă că dacă îi au pe Budescu şi pe Alibec, cei de acolo sunt invincibili. Şi anul trecut au avut echipă foarte bună şi nu ni se dădea nicio şansă, iar în 10 meciuri au plecat supăraţi de pe teren, ne-au învins într-o singură partidă, şi aceea în care Rivaldinho a dat bară în minutul 92.

"Știe Mutu ce știe"

- Cât de mult contează detaliul că Adrian Mutu spune mereu că eşti cel mai bun decar din Liga 1?
- Sunt onorat, înseamnă că dacă a spus acest lucru, ştie el ceva! Sper să nu-l dezamăgesc şi să dovedesc că aşa este.

- Este o responsabilitate mare să fii numărul 10 la Dinamo?
- Mă simt foarte bine, zic eu că am făcut o treabă bună la Dinamo şi mi-aş dori să câştigăm campionatul, să ajungem în grupele Europa League mai întâi, apoi în grupele Champions League, când vom juca pentru acest nivel.

Stilul Nainggolan

- De ce ţi-ai ales acest look?
- (intervine Ionel Dănciulescu: "A vrut să fie Robert De Niro în «Taxi Driver». Hai bagă frumos, muncim, facem, dregem, mutăm munţii!") Îmi place mult Nainggolan şi am zis să încerc şi eu o freză asemănătoare cu a lui. Fotbalistul meu preferat e Andres Iniesta.

828771 ale3429

Ai superstiţii de fotbalist?
- Am un maiou cu chipul băiatului meu, pe care-l iau pe dos, şi-mi fac semnul crucii înainte de fiecare intrare pe gazon.

"Eu sper să iasă soarele şi pe strada mea şi să revin la echipa naţională. Păcat că sunt puţini jucători de la Dinamo convocaţi, nu înţeleg de ce!" Dan Nistor

6 goluri
și 7 assist-uri a strâns Dan Nistor, sezonul trecut, în 35 de meciuri

Interviul integral cu Dan Nistor poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Iunie 2017, 21:33

"Păcat că sunt puţini jucători de la Dinamo convocaţi, nu înţeleg de ce!" Astea sunt deja "nistorisme".....

danut1971
danut1971  •  19 Iunie 2017, 20:38

fcsb va fi ciuca batailor dinamoviste si in noul sezon! ha ha ha!

suzana2a
suzana2a  •  19 Iunie 2017, 17:47
Postat de jack_the_stripper pe 19 Iunie 2017, 15:30

Aici a nimerit-o Nistor.Pai, ”nain” in franceza inseamna ”pitic”, iar ”golan” stim toti ca e...

Râdeţi, râdeţi, râdeţi, cu pământ cu tot… Până când vă mai suportă ultimul Charlot. Nu de el când râdeţi, râdeţi, râdeţi voi de voi, că sunteţi grăbiţi şi cinici şi inculţi şi goi ! Când Dinamo calcă-n dodii cu pantofi strâmbaţi, hohotiţi, dar n-aveţi ştire, voi ce strâmb călcaţi… Face el cum face capra şi e caraghios, dar ce turme mari de capre trec în sus şi-n jos…. N-are rost să fiți sarcastici, răi sau poate triști. Căci fraza dumnezeiască ,,DOAR DINAMO BUCURESTI !!” a fost scrisă cu mândrie, DOAR DIN TRUPURI DE STELIȘTI!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează