FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU Salvat de plecarea lui Albin: ”Sper să profit. Când a venit uruguayanul, Contra mi-a zis că sunt alți fotbaliști pe care se bazează”

Bawab a mărturisit că i-ar plăcea să înscrie ca să dedice reușita familiei,
Bawab a mărturisit că i-ar plăcea să înscrie ca să dedice reușita familiei, "care m-a susținut mereu în perioada grea", și fanilor, "minunați, pentru că au fost mereu alături de echipă" Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 21 august 2017 09:00

În fața primei apariții în acest sezon, Thaer Bawab, 32 de ani, spune că este mai mult decât pregătit: ”M-am antrenat chiar mai mult decât ceilalți colegi, doar că-mi lipsește fotbalul adevărat”.

- Thaer, ești pregătit să debutezi în acest sezon pentru Dinamo?
- Eu, da. Sper ca după toată munca și toate antrenamentele pe care le-am făcut să primesc o șansă și să profit în minutele pe care le voi avea pe teren. Eu o să fac tot ce știu și vreau să-mi ajut echipa cu tot ce pot.

- Fizic cum te simți?
- Bine. Cred că m-am pregătit la fel, dacă nu chiar mai mult decât ceilalți colegi. Mi-a lipsit fotbalul pe teren, e altceva decât cel de la antrenamente. E greu când te antrenezi, apoi stai în tribună și te uiți la ceilalți cum joacă.

- Cum e acest sentiment, de fapt, să te uiți la ceilalți cum joacă?
- E greu, sincer, nimănui nu-i place o asemenea situație. E o chestie incomodă, neplăcută, dar acesta e fotbalul, se întâmplă apoi, dacă ai noroc, să ajungi iar în teren, trebuie să dovedești ce poți. Important e să am șansa și să profit de ea. Ca să-i demonstrez lui Mister că se poate baza pe mine.

- Cu Cosmin Contra ai vorbit?
- El a fost sincer și corect cu mine de la început. Când a venit Albin, mi-a zis că sunt alți fotbaliști pe care se bazează. Eu îl apreciez că am vorbit sincer, cu toate că nu mă așteptam la o asemenea situație. Acum a venit această oportunitate și fac tot posibilul să-i demonstrez că sunt bun. 

"Cu Sepsi avem nevoie de cele trei puncte, după o perioadă mai puţin bună. Trebuie să le găsim adversarilor punctele slabe și să profităm"
Thaer Bawab, mijlocaș Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close