FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

EXCLUSIV Interviu cu internaționalul din Martinica ajuns în Liga 1: „Auzisem doar de Mutu. De Hagi nu, scuze”

Francez cu sânge din Martinica, Wesley Jobello este unul dintre jucătorii cu care UTA vrea să atace top 6 în actuala ediție // foto: Ionuț Iordache
Francez cu sânge din Martinica, Wesley Jobello este unul dintre jucătorii cu care UTA vrea să atace top 6 în actuala ediție // foto: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2022 16:53 / Actualizat sambata, 20 august 2022 18:07

Wesley Jobello (28 de ani), noua extremă a celor de la UTA, este de părere că „textiliștii” pot impresiona în ambele competiții interne în actuala ediție.

O extremă care îmbină forța cu viteza, așa cum este caracterizat, Wesley Jobello a semnat în această vară cu UTA și vrea să arate că nu este doar unul dintre sutele de jucători care au strâns meciuri la selecționatele de juniori ale Franței. 

Cât trebuie să scoată din cont Mihai Rotaru pentru a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi » Covăsnenii au ofertă și pentru alt titular!
SEPSI OSK
Cât trebuie să scoată din cont Mihai Rotaru pentru a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi » Covăsnenii au ofertă și pentru alt titular!

Fotbalistul ofensiv s-a născut în Hexagon, dar reprezintă Martinica, exotica țară în care au văzut lumina zilei părinții săi. 

Într-o zi caniculară de vară, spre seară, la un pahar de limonadă, după o conversație cu părinții aflați în Franța, Wesley a povestit pentru GSP ce-l motivează să fie mai bun pentru a-și ajuta echipa să fie mai bună.

5 idei de la Wesley Jobello, internaționalul din Martinica transferat de UTA

1. „Niște prieteni au jucat în România înainte, Michel Espinosa și Baptiste Aloe, ambii la Dinamo, mi-au vorbit bine despre țară, despre fotbal, așa că am ales imediat. Nu s-a pus problema vreodată să semnez și eu cu Dinamo, abia în iunie 2022 a apărut varianta România. Despre țară nu aveam cunoștință, încă o descopăr”.

2. „Mă ajută că pot vorbi franceză cu Keșeru, cu Postolachi, e un mare avantaj în privința adaptării. Obiectivul meu este să joc multe meciuri, să marchez, să dau assist-uri, să ajut echipa să bată în fiecare meci. Play-off? Da, e posibil. Avem echipă bună, suporteri pătimași. Cupa României să o câștigăm? De ce nu? Luptăm, se poate”.

6 cluburia adunat în carieră Jobello: Olympique Marseille, Clermont Foot, GFC Ajaccio, Coventry, Boulogne și UTA

3. „La ceea ce am văzut până acum nivelul din Liga 1 este bun. Eu auzisem doar de Adrian Mutu, îl știam ca fotbalist, nu bad boy sau altceva. E un nume cu rezonanță. Dacă am auzit de fotbalistul Hagi? Nu, nu! A fost ca Platini, ca Zidane? Scuze, sunt cam tânăr, chiar n-am auzit”.

1 golîn 3 selecții a reușit jucătorul arădenilor pentru naționala din Martinica, după ce a evoluat pentru Franța la selecționatele de juniori

4. „Modelul meu în fotbal sunt eu. Este viața mea. Sunt un tip bun, întotdeauna am un zâmbet pe buze, în sensul că gândesc pozitiv în viață. Ce mă motivează în viață? Fetița mea, ea mă ajută să fiu cea mai bună versiune a mea. Vreau ca prin tot ceea ce fac eu, ea să fie fericită”.

5. „Nu știu ce voi face peste 5 ani, dar cu siguranță am încredere în mine, în viața mea. Nu sunt stresat. Trăiesc viața zi de zi, pare cam departe ceea ce se va întâmpla peste 5 ani”.

3 meciuria adunat pentru Olympique Marseille, mai acumulând 8 goluri în 116 partide de Ligue 2

Mai multe știri din Liga 1: 

Scapă Darius Olaru? „E o procedură grea” » Pașii pe care FCSB trebuie să-i facă pentru a-l amenda pe mijlocaș pentru gestul din Conference League

Gigi Becali face lobby pentru Mohammad Murad, după ce omul de afaceri s-a interesat de Dinamo și Petrolul: „Reprezintă o excepție”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 August 2022, 19:17

...un superjucator ...el o sa bata Rapid de unul singur ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează