FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Întîlnire Anghelache - Negoiţă: primul va continua în conducerea lui Dinamo, alături de Daniel Stanciu

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 20:09

Negoiţă a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l priveşte pe actualul preşedinte al lui Dinamo şi doreşte să continue cu acesta, alături de Daniel Stanciu.


Constantin Anghelache l-a convocat în această seară pe Ionuţ Negoiţă la o discuţie între patru ochi, privind viitorul său ca preşedinte în Ştefan cel Mare, avînd în vedere discuţiile tot mai avansate cu Daniel Stanciu.

Conform surselor GSP, după această întîlnire, patronul dinamovist ar fi renunţat la ideea de a-l îndepărta total pe Anghelache şi are de gînd să îi propună lui Daniel Stanciu să conlucreze cu actualul preşedinte dinamovist, deşi una dintre condiţiile impuse de actualul şef al ASA Tg Mureş a fost să aibă funcţie executivă şi mînă liberă asupra transferurilor şi a bugetului.

În acest moment, Negoiţă pare a fi încîntat de ideea unui tandem Anghelache - Stanciu, cel puţin pînă cînd cel din urmă ar confirma aşteptările din Ştefan cel Mare.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (322)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:37
Postat de tbbone pe 17 Decembrie 2014, 07:37

deci Lakitza va continua, Stanciu ala nu mai vine sigur, Teja nici el, jucatori oha, deci din nou doar gura e de astia de la Dinam9, l-am auzit pe neghnitita declarand ca se bat la titlu la anu, asa sfidare si bataie de joc fata de suporterii dinamovisti nu am vazut de mult, astia efectiv ii iau de prosti, macar Borcea - Badea chiar mai castigau cate un titlu, mai bateau odata Steaua, de cand sunt astia Dinam9 e presul Stelei, locul 6-8 in campionat, exclusi din Europa si tot asa hahahahahhah si ala declara ca se bat la titlu la anu iar, ei fiind in prezent pe locul 8, in liga asta "slaba" dominata de Steaua =)))

stupidule, existenta ta e periclitata, scrii degeaba si degeaba vei fi, pe zi ce trece. dc ? vezi mai jos.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:36
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 17 Decembrie 2014, 01:59

Gata, Maricele, plec la culcare. Mai fac mișto de tine și altă dată. Apropo, mi-am adus aminte, unde-i lista cu cărțile citite?!

yes ! planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:36

e loc pentru toti cei de buna credinta.

Vezi toate comentariile (322)
Comentează