FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Întîlnire de gradul zero » Mirel Rădoi a negociat astăzi cu unul dintre cei mai importanți oameni din fotbalul românesc

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2015 18:01

Mirel Rădoi, viitorul antrenor al Stelei, a participat astăzi la o discuție cu selecţionerul Anghel Iordănescu despre situaţia jucătorilor convocaţi de la echipa din Ghencea la lotul naţional pentru meciul cu Irlanda de Nord.

Rădoi a fost însoţit la sediul FRF de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. Conform Mediafax, în cadrul discuţiilor de aproximativ 20 de minute, Mirel Rădoi i-a cerut permisiunea selecţionerului Anghel Iordănescu să colaboreze la Steaua cu preparatorul fizic al echipei naţionale, Marian Lupu.

Pentru stagiul de pregătire programat de selecţionerul Anghel Iordănescu înaintea meciului cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016, au fost convocaţi şase jucători de la formaţia Steaua, Andrei Prepeliţă, Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Paul Papp şi Gabriel Tamaş.

Clasament

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Feroe 3p
6. Grecia 2p

Următoarele meciuri ale naționalei: Irlanda de Nord - România (13 iunie), Ungaria - România (4 septembrie), România - Grecia (7 septembrie), România - Finlanda (8 octombrie), Feroe - România (11 octombrie)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
randoom_._
randoom_._  •  02 Iunie 2015, 22:28
Postat de valeri_gazaev100 pe 02 Iunie 2015, 21:13

radio are fata de homeless. e normal, e stelist ! :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benise
benise  •  02 Iunie 2015, 22:27

Din cauza lui Galca, Rusescu a pierdut națională.

benise
benise  •  02 Iunie 2015, 22:25

De ce nu l-a luat la lot pe Râpă? Acesta este titular la Steaua, cel puțin după capul lui Galca.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close