FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Întrebarea care l-a „blocat” pe Mulțescu, la plecarea spre Kiev: „Spre rușinea mea, nu știu. Au ținut-o ascuns!”

Gigi Mulțescu
Gigi Mulțescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 12:28 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 13:53

Dinamo București și Dinamo Kiev se întâlnesc într-un meci amical, astăzi, de la ora 17:00, iar Gigi Mulțescu (69 de ani) a vorbit cu jurnaliștii la plecarea spre Ucraina, pe aeroport. 

Dinamo fost lovită de COVID-19 și a descoperit două cazuri înainte de  „Meciul salvării” cu trupa lui Mircea Lucescu. Gigi Mulțescu, antrenorul trupei din Ștefan cel Mare, a vorbit despre situația grea de la club, care se află în cea mai neagră perioadă din istorie. 

Gigi Mulțescu: „Vreau să particip la salvarea lui Dinamo”

„Eu ştiu dacă e suficient doar meciul ăsta pentru salvare? Trebuie să mai şi jucăm, aşa că suntem aici pentru a ne folosi de acest prilej, de a ne întâlni cu o echipă valoroasă, care joacă în Champions League. Ne măsurăm forţele cu ei, vedem pe unde suntem și avem acumulări. În acelaşi timp, e şi o relaţie sentimentală între noi şi Dinamo Kiev prin domnul Mircea Lucescu, cel care a mediat acţiunea.

Bejan şi Răuţă au făcut antrenament cu mine azi dimineaţă. Ieri s-a făcut testarea şi a apărut Achim (n.red. - testat pozitiv), care a şi rămas acasă şi nu mai ştiu... Încă cineva. Dacă am spus unul, nu mai contează. Îl înlocuim. Filip e accidentat, nu a jucat nici la meciul cu Iaşi. Ceilalţi au rămas acasă, se recuperează, fac antrenament.

Am trăit trei situaţii de acest gen, grele, la limită, în ultima vreme. Cu pandemie, cu carantină, de astea, dar am reuşit să le rezolvăm. Acum nu mai e timp prea mult. Am dorința de a participa la salvarea acestei echipe. E Dinamo. Dacă era altă echipă, e clar că nu mă expuneam. Măcar ca experienţă sunt mai bogat decât ceilalţi antrenori. Nu vreau să ne încărcăm cu energie negativă şi cu lucruri care ne strică moralul. Cred că o rezolvăm. Sunt obstacole, trebuie să trecem şi de pandemie”, a declarat Mulțescu.

2 jucătoride la Dinamo sunt infectați cu COVID-19: Ante Puljic și Vlad Achim

Gigi Mulțescu a vorbit și despre victoria României cu Macedonia de Nord, în prima partidă din preliminariile Cupei Mondiale: „E bine că echipa națională are o exprimare ofensivă, dar puteau să închidă jocul mai devreme și aveam mai multă sigurnață. E de învățat pe viitor”

Gigi Mulțescu: „Spre rușinea mea, nu știu”

Fanii acționari din DDB i-au pregătit o surpriză lui Mircea Lucescu, membru Elite (taxă de 1948 de euro/an) în programul socios. Gheorghe Mulțescu a fost pus în dificultate când a fost întrebat de jurnaliști despre tabloul-cadou pentru „Il Luce”: „Să fiu sincer, spre rușinea mea, nu știu despre ce e vorba exact. Au ținut-o ascuns”.

VIDEO. Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: "Voiau să bage numai jucători de 30 de ani, răsuflați! Îi forțam să bage tineri"

Citește și alte știri din fotbalul intern: 

Cătălin Hîldan junior, prezentat de fostul antrenor: „Un luptător, motivat și cu educație”

Dinamo a încercat să-l ia pe Ciprian Deac: „Eram în negocieri. I-au dat 20.000€”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
1745flo
1745flo  •  27 Martie 2021, 17:25
Postat de Ticu Troya pe 27 Martie 2021, 15:04

Băi , voi ați înțeles gresit ! DDB nu merge sa salveze pe cei din București , ci invers , adică pe cei de la Dinamo Kiev , care cică o duc rău cu banii !!!

Uite ce stadion urât au!÷)

amadeus2021
amadeus2021  •  27 Martie 2021, 16:33
Postat de iosif_ pe 27 Martie 2021, 13:37

Mulțescu arată ca o mumie furată de la British Museum din vitrină

Multescu este OM, spre deosebire de "armata" de alte arătări pseudo biblice

847153178690789
Ticu Troya  •  27 Martie 2021, 15:04

Băi , voi ați înțeles gresit ! DDB nu merge sa salveze pe cei din București , ci invers , adică pe cei de la Dinamo Kiev , care cică o duc rău cu banii !!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează