FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE 2019

Întrebarea care l-a „prins” pe Billel Omrani, cel mai bun străin în 2019: „Nu m-am pregătit pentru un răspuns, nu e în regulă să vorbim despre asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 09:00

Gazeta Sporturilor a scris despre intenția selecționerului Mirel Rădoi de a-l naturaliza pe Billel Omrani, atacantul francez în vârstă de 26 de ani de la CFR Cluj, desemnat cel mai bun jucător străin din Liga în 2019, în gala Superlativele GSP. 

Întrebat de subiect de reporterii GSP, Omrani a replicat: 

„Eram convins că va veni întrebarea asta! Nu m-am pregătit pentru un răspuns fiindcă nu mi se pare în regulă să discut cu presa despre acest subiect. Îmi face plăcere că există ideea ca eu să joc în naționala României, însă nu e ceva la care să mă gândesc, prefer să mă concentrez pe ce am de făcut acum, deci mă concentrez pe campionat. Dacă mai târziu voi ajunge să joc pentru România? Vom vedea”.

VIDEO // Billel Omrani, desemnat Fotbalistul Străin al Anului 2019

Citește și:

SUPERLATIVELE GSP // Dan Petrescu, antrenorul anului 2019: „Toți îmi zic că sunt diabolic, cel mai bun!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close