FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VOLUNTARI 2-1

Ioan Andone acuză arbitrajul după înfrângerea lui FC Voluntari: „«Roșu» direct. Putea să-i rupă piciorul”

Ioan Andone în timpul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” // FOTO: GSP +5   FOTO
Ioan Andone în timpul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 13:35 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 20:04

Ioan Andone (60 de ani), președintele lui FC Voluntari, a comentat înfrângerea echipei sale contra celor de la Academica Clinceni, scor 1-2, din etapa #10 a play-out-ului din Liga 1.

Andone trage un semnal de alarmă și spune că ilfovenii trebuie să câștige neapărat puncte în etapele următoare, pentru a scăpa de grija retrogradării. 

Ioan Andone, președinte FC Voluntari: „Bejan trebuia să primească «roșu» direct!”

„Prima repriză nu a fost una reușită pentru noi. Am avut o posesie bună, dar nu am fost periculoși. În partea a doua, jocul a fost în regulă. Am pus presiune, am făcut niște schimbări foarte bune. 

Acum, nu vreau să mă plâng de arbitraj, dar Bejan trebuia să primească «roșu» direct în prima repriză! Putea să-i rupă piciorul lui Simonovski! Iar în repriza a doua, după 2-0, cred că s-a jucat doar 10 minute... meciul a fost extrem de fragmentat.

Teja a încercat să câștige, puteam mai mult însă. Trebuie să facem puncte neapărat cu Sepsi. Când câștigi, atunci ești liniștit. Jucăm, avem o idee de joc, ceea ce bine”, a declarat Andone, pentru GSP.ro.

Faza pe care o reclamă Andone s-a petrecut în minutul 34. La mijlocul terenului, Bejan l-a faultat dur pe Simonovski, care a rămas întins pe gazon secunde bune. Centralul Adrian Cojocaru i-a arătat doar „galben” stoperului de la Clinceni.

+1 FOTO
  • Sursă foto: Capturi TV

De asemenea, Andone a vorbit despre situația delicată de la Dinamo, echipă care are 7 jucători infectați cu noul coronavirus

E și ghinion. I se putea întâmpla oricui. Dar ei, ca jucători, trebuie să fie profesioniști. Din păcate, e greu de comentat ce se întâmplă acolo

Clasamentul play-out-ului din Liga 1:

VIDEO Bucuria celor de la Academica Clinceni după victoria cu FC Voluntari, 2-1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo va avea un nou stadion! „Construcția va dura 2-3 ani” » Unde va fi amplasat și ce capacitate va avea

Bogdan Andone, reverență pentru jucătorii săi: „Jos pălăria!” » Ce a spus Dusan Uhrin Jr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează