FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone critică managementul de la Dinamo: "S-a greșit în acel moment"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 18:49

Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo, a comentat transferurile realizate de Dinamo în această iarnă. În opinia acestuia, roș-albii au greșit atunci când la începutul sezonului au renunțat la Palici, Nistor și Busuladzici.

" Dinamo este în regulă, s-a întărit la mijloc. Au greşit în vară când au pierdut trei mijlocaşi din cei patru titluari. Când se întâmplă asta e foarte greu de pus la loc, dacă nu aduci ceva de aceeaşi valoare. Nistor era unul dintre cei valoroşi care au fost lăsaţi să plece în vară.

Nu ştiu dacă Filip e o pierdere pentru Dinamo. La ce au acum acolo, am văzut că încearcă cu Nica şi Olteanu. Eu pe Olteanu l-am văzut mereu mai sus", a declarat Ioan Andone, la TV Telekom Sport.

Dan Nistor, Aitor Monroy, Ivan Pesici, Vlad Olteanu și Mihai Popescu sunt jucătorii care au venit la Dinano în această iarnă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  23 Ianuarie 2018, 21:34

Se baga si bau bau asta in seama sa vb de dinamo . Omu asta nare cu cine sa mai vb ca nul mai vrea nimeni

chris_bu67
chris_bu67  •  23 Ianuarie 2018, 21:21
Postat de John Milne pe 23 Ianuarie 2018, 20:49

LOCUL SAPTE pe veci .

Prostie pe veci în capul tău ăla sec,manifestată din plin pe net!trezește-te jenică!

mosvasile
mosvasile  •  23 Ianuarie 2018, 21:04

Ne facem ca nu pricepem? Andone zice ca Olteanu e mijlocas-deci nu te poti baza pe el ca fundas-iar Nica,nu este al lui Dinamo!Este doar imprumutat!Plus ca e mai mult accidentat,plus ca el e fundas...dreapta!Si atunci,de ce sa-l "arunci" pe Oliva,cand nu ai solutii?Ca vorbeste Dinu-in razboiul lui cu Contra si cu Mutu ?Sau ne aduce mintenas Locziko,vreunul de la CFR?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează