FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Să le fie rușine să iasă din casă!” » O legendă a lui Dinamo, enervată la culme de atitudinea „câinilor”

Dinamo are mari emoții privind retrogradarea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +29   FOTO
Dinamo are mari emoții privind retrogradarea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 09:00 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 10:09

Ioan Andone (61 de ani), fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, îi critică pe actualii jucători din „Ștefan cel Mare”, pe care îi consideră vinovați pentru locul ocupat de Dinamo la final de 2021.

Pentru al treilea an la rând, Dinamo are mari emoții privind retrogradarea, iar tabloul din acest an pare cel mai sumbru: „câinii” au încheiat anul pe locul 15 în Liga 1, și-au schimbat din nou antrenorul, iar perspectivele de viitor le dau palpitații oamenilor din club. Ioan Andone nu are milă de fotbaliștii „câinilor”. 

Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo
DINAMO
Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo

Ioan Andone, despre jucătorii de la Dinamo: „Ar trebui să le fie ruşine să iasă din casă”

„Bineînţeles că ar trebui să le fie ruşine să iasă din casă de Sărbători! În Italia, cred că îi strângea lumea de gât… Păi, în Italia nu ieşeai pe stradă! Vorbeam cu Radu Ştefan, care e dinamovist şi are două echipe de suflet, Dinamo şi Lazio… 

Când pierdeau un meci la Lazio, le era frică să iasă la o pizzerie! Stăteai în casă, mâncai acasă, îţi vedeai de treaba ta!”, a declarat Ioan Andone, conform Antena Sport.

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fanii lui Dinamo, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

Ionuț Lupescu are o soluție pentru salvarea clubului

Membru Elite DDB, Ionuț Lupescu a analizat situația complicată de la Dinamo.

Fostul mijlocaș al „câinilor” a comentat schimbarea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican și crede că lipsa rezultatelor a fost cauzată de probleme de la nivelul conducerii.

„Dacă stai şi te gândeşti in utlimii ani la câteva greşeli s-au făcut, e normal că o dată şi o dată să ajungi acolo şi să chiar să existe riscul să retrogradezi.

Trebuie nişte oameni competenți care chiar ştiu ce trebuie făcut și care ar trebui să vină din fotbal. În acești 20 de ani, Dinamo a avut destui oameni, așa ziși oameni de afaceri, veniţi din afară, care, din păcate, au gestionat foarte prost totul. Ar trebui să dăm credit şi foștilor jucător. Ei, cel puţin, ştiu ce înseamnă fotbalul", a spus Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo vrea să scape de el, dar nu-i mai poate rezilia contractul! » Veste teribilă: „Nu se știe dacă și când va mai putea juca fotbal”

Varianta „Sorescu la FCSB” a picat definitiv: „Cheltuială nejustificată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
bjk86
bjk86  •  28 Decembrie 2021, 19:12
Postat de popa_basca pe 28 Decembrie 2021, 10:43

Noroc de *** cu Chindia, altfel *** termina anul cu înfrângeri pe linie. O mare dezamăgire Săndoi, nu mă așteptam să se coboare la nivelul ăsta, să-i vândă meciul lui Redmic.

Esti prost ca basca aia de pe cap.. Pai Chindia a avut penalty, 2 bare, ocazii uriase, doar norocul a facut ca Dinamo sa nu ia gol si tu vii sa zici ca s-au dat la o parte? Sunt sigur ca asa ai zis si de mioveni cand era condusa cu 1-0 in minutul 93..

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  28 Decembrie 2021, 16:17
Postat de nebraska_filipineza pe 28 Decembrie 2021, 12:04

d15amoul este o entitate insolventa care se târâie de ani de zile prin liga I prin bunavointa interminabila a lui Burleanu & co., ce atata tevatură, daca nu reuseste sa se salveze singura pe criterii sportive, o scapa iar tatuka Burli din condei, ce rușine viseaza Andone, astia au inselat pentru a 2-a oara jucatorii, staff-urile, statul, partenerii comerciali si Andone vorbeste despre rușine

*** Dinamo nu a scăpat prin bunăvoința lui Burleanu ci a lui Hagi și a Craiovei (CSU), care urlau că vor vacanță, deși aveau meciuri în cupele europene după trei săptămâni. De asemenea, Chindia și Hermannstadt nu vroiau să înceapă următorul sezon imediat după terminarea celui în desfășurare. FRF-ul nu i-a putut programa pe Dinamo, iar dacă le anula meciurile, Dinamo se ducea la TAS și câștiga lejer, și dădea totul peste cap. Obliga FRF să reprogrameze meciurile lui Dinamo după începutul noului sezon, și chiar să refacă programul noului sezon și să anuleze meciuri dacă Dinamo reușea să evite retrogradarea. Ar fi fost exact ca în cazul Rapid Buvurești vs. Concordia Chiajna, când ilfovenii au fost băgați în liga I după 2 etape, meciurile Rapidului anulate iar adversarii Rapidului reprogramați să joace cu ilfovenii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Decembrie 2021, 14:36

Falcosule in afara ca ai aratat fundul familiei Ceausescu ce performante mai ai în familie si fotbal ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close