FOTBAL  »  Superliga  »  

Ioan Andone: "Va fi rău pentru Steaua dacă pleacă Piţurcă"

Articol de - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Ioan Andone consideră că posibila plecare lui Piţurcă de la Steaua ar putea afecta formaţia "roş-albastră"

 

"Nu vreau să comentez pe această temă fiindcă sînt de la un clun rival. Ceea ce este clar, e faptul că ar fi un lucru rău pentru Steaua dacă Piţurcă va pleca", a spus Andone.

Tehnicianul de la Dinamo a explicat şi valul demisiilor din aceste zile, Mihai Stoica de la Urziceni şi Gheorghe Chivorchian de la Poli Timişoara. "Ce se întîmplă? Este presiune mare. Aţi auzit ce a spus şi Dumitru Dragomir că sînt mai multe echipe care au probleme financiare. Probabil nu se pot ţine de cuvînt în faţa jucătorilor şi aleg calea demisiilor", a comentat Andone. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
eheg
eheg  •  07 August 2010, 21:49

@simply_red pai, daca a fost intrebat ce-ar fi trebuit sa faca? oricum, a dat raspunsuri de bun simt, si in ce-l priveste pe Piti, dar si in legatura cu meciul de la Split.Si-apoi,sa avem un pic de rabdare,sa vedem celelalte echipe cum reactioneaza la stres... Nu de alta,dar Dinamo este de citiva ani sub stres,iar celelalte echipe faceau haz,inclusiv cei de la Unirea sau Timisoara...

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  07 August 2010, 20:18

si "ati" reamintesc sa mai treci pe la scoala la clasele 1-4, ca la 5-8 e cam greu pt tine

ravanelly
ravanelly  •  07 August 2010, 20:00

NEA ANDO ATI AMINTESC, K DINAMO SA INTORS DE LA SPèLIT DE CURAND SI A FACUT O ISPRAVA MARE. A MAI ADAUGAT O UMILINTA IN PALMARESUL LUI HAM HAM SI IN PALMARESUL ROMANIEI.VEZI CE E MAI BINE PT TINE NU PT NOI!!! PINGUINI TAI ADUSI DE PE TARAMURI FERMECATE NU AU TREABA CU FOTBAL ASA K APUCA-TE DE TREABA. NOI NE VEDEM DE BECALIOTUL NOSTRU TU AI GRIJA DE BUTELI. VEZI SA NU EXPLODEZE!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează