FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Ioan Becali, executat silit! ANAF anunță ce s-a întâmplat cu proprietatea luxoasă deținută de Giovanni în centrul Bucureștiului

Ioan Becali / Captură Digi Sport
Ioan Becali / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 11:29 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 17:04

Ioan Becali (70 de ani) n-a achitat nici până acum prejudiciul pe care-l avea de suportat ca urmare a condamnării din „Dosarul Transferurilor”. ANAF a acționat în consecință și l-a executat silit pe Giovanni.

Zilele acestea, ANAF a decis să-l execute silit pe impresar, pe care l-a deposedat de un imobil deținut pe Calea Floreasca

Proprietatea pierdută de Giovanni, un apartament cu cinci camere, a fost scoasă la licitație și vândută pe 5 aprilie contra sumei de 1.842.885 RON, notează Digi24. Apartamentul avea un preţ de evaluare de 975.942 de lei.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în „Dosarul Transferurilor”. 

Imobilul, este vorba de un stabiliemnt din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p. și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990. Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA.

- Comunicat ANAF

Cristi Borcea, derapaj incalificabil la adresa CSA Steaua: „Un avort spontan care nu-și are locul acolo!”
DINAMO
Cristi Borcea, derapaj incalificabil la adresa CSA Steaua: „Un avort spontan care nu-și are locul acolo!”

Ioan Becali a avut de ispășit două condamnări

Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016. Ulterior, Giovanni Becali a fost condamnat și în februarie 2018, la 7 ani și 4 luni de închisoare cu executare, în dosarul „Mită pentru judecătoare”, din care i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare. 

Pedeapsa a venit pentru că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu în scopul obținerii unei sentințe favorabile în „Dosarul Transferurilor." Fostul impresar a făcut cerere și a fost eliberat condiționat în mai 2018.

VIDEO Giovanni Becali, dezvăluiri din pușcărie: „Jucam table și poker pe țigări. Borcea a văzut un cap de șobolan”

Citește și alte știri de actualitate: 

Cristi Borcea, derapaj incalificabil la adresa CSA Steaua: „Un avort spontan care nu-și are locul acolo!”

Imagini uluitoare în Franța: mii de oameni au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei + Un nume important din România, prezent la meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihneailie030
mihneailie030  •  06 Aprilie 2023, 14:03

Pai nu zicea, tot el, ca nu are nimic pe numele lui. Se încurcă în minciuni, în Marea lui onestitate și cultură, mai ales.

ali.bec
ali.bec  •  06 Aprilie 2023, 13:56

Nici o zi fără matrapazlacuri becalifere.

miciBIO
miciBIO  •  06 Aprilie 2023, 12:04

Haha, același clan, "bun platnic"! Păi și pe ăștia îi mai invitați la TV? Ce realizări au în fotbalul românesc acești încasatori de comisioane de pe urma jucătorilor?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează