FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

Atac dur la adresa fotbaliștilor după cazurile de coronavirus: „Vai de capul lor! De asta suntem unde suntem”

Dinamo și CFR Cluj au cele mai multe cazuri de COVID-19 +22   FOTO
Dinamo și CFR Cluj au cele mai multe cazuri de COVID-19

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 07:07 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 09:57

Impresarul Ioan Becali a comentat situația din Liga 1 și i-a criticat în termeni duri pe jucătorii din campionatul României.

Dezamăgit de cazurile de COVID-19 de la CFR Cluj și Dinamo, Ioan Becali s-a luat de fotbaliștii din Liga 1, dând exemplu starurilor Cristiano Ronaldo, Leo Messi și Zlatan Ibrahimovic.

„Mă uit lui Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, oameni care sunt miliardari și care au avioane private și ce vor ei. Au stat în carantină, au stat cu familia, au zis că în timpul pandemiei vor să termine campionatele, să devină golgheteri. Ai noștri, sunt vai de capul lor. În loc să zică că mai au o lună și să nu ia gripa de undeva, au sărit toți și au zis de ce să stea în cantonament. Eu, dacă eram patron, le ziceam ălora care nu voiau să stea «La revedere!». A venit unul și i-a infectat pe ceilalți.

Dacă n-am avut viața asta sportivă a miliardarilor… Ai noștri, cu câteva zeci de mii de euro, n-au înțeles! N-am ce să le fac. Dan Petrescu a mers pe încredere. Unul din echipă a mers la terasă. Un jucător profesionist nu merge la terase!? Ce, ai noștri, nu puteau să închirieze o vilă cu 1.000 de euro și să stea cu copiii la munte? Din păcate, asta e mentalitatea! De asta suntem unde suntem”, a declarat Ioan Becali pentru Prosport.

VIDEO Creșterea de cazuri de coronavirus din România ar putea afecta și Liga 1

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României după 1-0 cu Sepsi

+18 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, susține că Liga 1 trebuie întreruptă de urgență: „Ce, milioanele de oameni de pe planetă au vrut să se infecteze?!”

Veste horror pentru Liga 1 » Campionatul poate fi oprit într-o săptămână fără acordul FRF și LPF! Anunțul făcut de Raed Arafat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
trink
trink  •  25 Iulie 2020, 15:47

mama ce de auto buze!!!!

trink
trink  •  25 Iulie 2020, 15:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  25 Iulie 2020, 12:28

Să ne scuze domnul becali că l-am dezamăgit. Suntem niște proști să dezamagim un asemenea om de valoare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează