FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ioan Becali se implică în scandalul Pițurcă - Rotaru: „Piți mi-a spus asta despre Octavian Popescu”

Ioan Becali
Ioan Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 19:57 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 20:22

Fostul impresar Ioan Becali (68 de ani) s-a implicat în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru. Cei doi s-au contrat violent pe marginea lui Octavian Popescu, puștiul pierdut de olteni în detrimentul FCSB-ului.

  • CONTEXT: Victor Pițurcă a negat că ar fi avut vreo implicare în transferul lui Octavian Popescu la FCSB și i-a adresat cuvinte grele lui Mihai Rotaru, cel care a lansat această variantă: „Un mincinos ca el n-am văzut!”. 
  • În replică, Rotaru l-a pus la punct pe fostul antrenor al Craiovei: „Eu l-am dat afară, nu a plecat el!”.

„L-am semnat pe Octavian Popescu înainte să vină Pițurcă la Craiova. Pițurcă mi-a zis că vrea să-l ia la prima echipă și mi-a spus că e un jucător foarte talentat și de viitor. Nu avea salariu 1.000 de lei, avea 600 de lei la Craiova, iar eu am propus 500 de dolari. Dar mi s-a spus că ei au o grilă, alta politică. I-am respectat și ați văzut... jucătorul a ajuns la FCSB.

M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, să mă întrebe: «Giovanni, Octavian e nepotul lui Gică Popescu? Ce e cu el?». I-am spus că Popescu e un nume folosit de sute de mii de români. Iar Txiki mi-a spus: «Da, dar Becali e unul singur». Popescu să aibă răbdare, să câștige campionatul cu FCSB, să-i ducă în grupele Champions League, apoi vorbiți cu Gigi Becali, că el face prețul”, a spus Ioan Becali, la Sport Total FM. 

Victor Pițurcă: „Craiova l-a pierdut pe Octavian Popescu din cauza lui Rotaru”

„Din cauza lui Rotaru am plecat, vedeți, acum și-a dat arama pe față. Vezi, Doamne: «Pe Pițurcă l-am dat eu afară!», așa a zis. Voiai să mă dai afară, dar am plecat eu, dacă mă dădeai afară trebuia să-mi plătești vreo 450.000 de euro. Un mincinos, l-am făcut mincinos după declarația aia în care spunea că Octavian Popescu a plecat de la Craiova din cauza mea. Păi, nu ți-e rușine? Că aș fi vrut să-l prezint fraților Becali, să semneze. Dar nu a fost așa! Din cauza lui s-a pierdut jucătorul 
- Victor Pițurcă la Sport Total FM

VIDEO Dezvăluiri: cum a ajuns Octavian Popescu la Regal Sport

Citește și alte știri de actualitate: 

Continuă războiul Pițurcă vs. Rotaru: „Un parvenit! Nu ți-e rușine?!” + „Vreau să promoveze Mititelu”

Mihai Rotaru îl atacă frontal pe Victor Pițurcă: „Nu a plecat de la Craiova, a fost dat afară!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
observator_federal
observator_federal  •  04 Aprilie 2021, 09:35

Contrar celor afirmate în articol, și numele "Becali" e folosit de sute de mii de români... Zilnic... În asocieri de cuvinte extrem de pitorești...

wuhan
wuhan  •  04 Aprilie 2021, 08:16

Cine te-a sunat ma Geovani? :))))))) Sincer mi se pare ca Becali și Piturca au luat o leapsa de la Rotaru cu Popescu asta și nu mai știu cum sa îl vopsească! Se pare ca bretonatul are ceva interese/comision la vânzarea uscatului Popescu și forțează puternic la vânzarea lui! Rade Rotaru de voi in fiecare zi :)))))

ekneb
ekneb  •  04 Aprilie 2021, 01:43

Nu inteleg de ce, dar presa din ro ii face lui Piti, o imagine de mare antrenor , dar sincer nu e cazul, Piti nu ajunge la degetul mic al lui Oli, Luceascu senior, Jenei, Jordanescu senior... sincer nu inteleg de ce l baga lumea in seama pe Piti. Personal imi aduc aminte de Piti, ca fiind o persoana foarte mofturoasa si cu aere de vedeta, dar ca antrenor.... mediocru si atat. Faptul ca se cearta cu Rotaru... cred ca defapt nu intereseaza pe nimeni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează