FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Gospodar de week-end! Un președinte de play-off udă terenul la stadion, cu mănuși de protecție » Ce-i așteaptă pe jucători la revenire

Ioan Mărginean
Ioan Mărginean

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 17:42

Ioan Mărginean a introdus clubul, angajați și fotbaliști, în șomaj tehnic, s-a autosuspendat și pe el, însă nu a renunțat la muncă, nici măcar în week-end.

Gaz Metan Mediaș a ajuns în premieră în play-off, va bifa cel mai bun loc în Liga 1 în istoria de 75 de ani a grupării, iar la stadion se muncește chiar dacă nu se știe când se va juca din nou fotbal.

Autoizolat la Mediaș

Ioan Mărginean și-a lăsat familia la Alba Iulia, el a rămas la Mediaș ca să se asigure că șomajul tehnic nu se transpune și-n fapte, ci doar la contracte. 

Președintele medieșenilor s-a transformat în "gospodar fără pereche" în ultimele zile. Ca să alunge plictiseala și să nu fie descoperit în momentul în care va reîncepe activitatea la echipă, șeful clubului supervizează lucrările de la arenă. Și pune și el mâna, considerând că "nu-mi cad gradele". 

"E de muncă, mai ales că e primăvară, trebuie să le faci. Am reperat vestiarul de la "gazde", am pus gresie nouă, am schimbat robineții de la baie, totul este nou. Băieții vor avea o surpriză plăcută la revenire, ne-am apucat de piscină, de jacuzzi, de teren să-l supraînsămânțâm, nu e vacanță la stadion. M-am izolat la Mediaș, vin zilnic la serviciu, îngrijitorii de la teren își fac datoria. Oamenii din Mediaș, din afara Mediașului, care vor să ajute clubul, sunt bineveniți, vrem să arătăm că noi vom face totul ca să supraviețuim", a comentat președintele grupării.

Mesajul lui Ioan Mărginean pentru locuitorii din Mediaș

EXCLUSIV Aventuri pentru Lukas Droppa! A plecat cu permise speciale, a ajuns acasă și a primit cel mai frumos dar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează